Νίκη για τα κορίτσια της ΑΕΚ Μεσολογγίου επί του Φειδων Άργους!

 ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΦΕΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ 2-0

Παρά το μεγάλο άγχος και τις μεταπτώσεις στην απόδοση τους, οι κιτρινόμαυρες κατόρθωσαν να επικρατήσουν με 2-0 της μαχητικής ομάδας του Φειδων Άργους για την 16η αγωνιστική τού πρωταθλήματος της Α Εθνικής γυναικών και διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας "χτύπησε" στο τέλος των δύο ημιχρόνων, αρχικά στο 42' και στη συνέχεια στο 90+1'' και με τη νίκη αυτή πλησίασε στον ένα βαθμό την ομάδα του Οδυσσέα Μοσχάτου.

Τα δύο γκολ για την ΑΕΚ Μεσολογγίου σημείωσαν στο 42' σέ σέντρα της Mattila V. η Μοκκα Μ. με μονοκόμματο γυριστο σουτ κάνει το 1-0 και δικαίωσε και τον προπονητή της για την επιλογή του να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σαν σέντερ φορ.

Στο 90+1' η Οικονόμου Θ.που πρίν λίγο μπήκε στον αγώνα με ψηλοκρεμαστό σουτ πετυχαίνει γκολ στην ομάδα που γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και κάνει το τελικό 2-0.

Καλή η διαιτησία των : Χρονάς, Δριβηλας και Αβραμόπουλου (ΕΠΣ Αχαιας).

ΑΕΚ Μεσολογγίου ( Γουλης Γιάννης): Παναγιωτοπούλου, Brown A., Ζαχαράτου Μ.(46' Βράνα-Τριανταφύλλου), Μοκκα, Γρομητσαρη, Γεωργίου (77' Σταυροπούλου Ι.), Πρασσά (90+1' Σταυριναδη), Πετσινη (46' Γατσουλια), Μattila V., Λαζανά Ι. (87' Οικονόμου), Ευθυμίου.

Φειδων Άργους (Τότσικας Δημήτρης) : Μουγιου, Μπακασιετα Α., Κουκουδημου(89' Μαστοράκη), Βαλκανη(77' Σκιμετη) Γκότση, Τριανταφύλλου,Παριαλιγουδη, Λουλεμε(89' Μπακασιετα Μ.), Γαλάνη Καραγιάννη, Χιγα (87' Κωτσιοπουλου).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr