Δυσκόλεψε πολύ η υπόθεση παραμονή για την ΑΕΚ Μεσολογγίου

 ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΟΦΗ 1-3

Δυσκόλεψε αρκετά πλέον η υπόθεση παραμονή στη Α εθνική κατηγορία για την ΑΕΚ Μεσολογγίου μετά την σημερινή εντός έδρας από τον ΟΦΗ.

Οι "κιτρινόμαυρες" πού σέ έναν ακόμη αγώνα αγωνίστηκαν με πολλές βασικές απουσίες (Παναγιωτοπούλου Α.Μ., Gomes Farias, Brown, Φιλανδριανου, Τζουμερκιωτη, Αυγέρη ), στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαν πολύ καλή εικόνα και είχαν ευκαιρίες κυρίως μετά το 1-2 με τις, Γρομητσαρη, Λαζανά, Βάτσικα ενώ στο 80' η Μοκκα από κοντά αστόχησε χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα για το 2-2 και σίγουρα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα.

Ωστόσο, για ακόμα μια φορά στη φετινή πορεία της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας στο πρωτάθλημα , αυτό που πρόδωσε ήταν η άμυνά της. Τα δύο πρωτα γκολ έγιναν… δώρο στο ΟΦΗ, που πήρε την νίκη και αφήνει στην ΑΕΚ Μεσολογγίου μια… γλυκόπικρη γεύση.

Χωρις να θέλουμε να μειώσουμε την νίκη της Κρητικής ομάδας πού είναι από τίς καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος, δυστυχώς όμως για ακόμα μια αγωνιστική η διαιτησία των Νίκου, Αθανασίου, Μάνος, (ΕΠΣ Άρτας) δεν στάθηκε στο ύψος της.

Τα γκολ του αγώνα:

Στο 3' σε σέντρα της Εσθονης Ισραελ και άστοχη έξοδο της Νταβαντζη η Αραβιακη εκμεταλλευόμενη το "δώρο" με κοντινό σουτ κάνει το 0-1.

Στο 32' με πανομοιότυπο τρόπο σε σέντρα της Ισραελ και νέα άστοχη έξοδος της Νταβαντζη που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, η Πρασσά στην προσπάθεια να διώξει σε κόρνερ πετυχαίνει το 0-2 με κεφαλιά.

Στην συνέχεια η ΑΕΚ Μεσολογγίου με την προώθηση της Βάτσικα και τις εσωτερικές αλλαγές άλλαξε την εικόνα της και δημιούργησε ευκαιρίες που έχασε από επιπολαιότητα και στο 39 ' μειώνει με την κορυφαία του παίκτρια την Βάτσικα σε 1-2.

Στο 90+3' σε κόρνερ που έδωσε λανθασμένα ο Νίκου αφού ήταν καθαρά άουτ η Rubanska με κεφαλιά σε αδράνεια της άμυνας κάνει το τελικό 1-3.

Από την ομάδα του Γιάννη Γουλη εκτός της Βάτσικα διακρίθηκαν ακόμη η Ευθυμίου, Λαζανά, Μοκκα και Γρομητσαρη..

Από την ομάδα του Σταμάτη Μαματζακη οι : Rubanska, Israel, Κυδωνάκη, Κατιρτσιδου ενώ σταθερή ήταν η Ισλανδη τερματοφύλακας Danielspottir.

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Νταβαντζη, Γατσουλια ( 62 Βρανα -Τριανταφυλλου), Ζαχαράτου (62' Παπαδογεωργου,87' Σταυροπούλου), Μοκκα, Γρομητσαρη, Γεωργίου (56' Πετσινη), Πρασσά (87' Οικονόμου), Βατσικα, Mattila V., Λαζανά, Ευθυμίου.

ΟΦΗ: Danielspottir, Παπακωνσταντη(84' Κωνιωτακη) Κουκουλακη, Κατιρτσιδου, Πειου, Τριβυζακη, Αερακη, Israel, Κυδωνάκη, Αραβιακη (90+4' Πάλη) Rubanska.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr