Νίκη ''φιλί ζωής'' επί του Εργοτέλη για την ΑΕΚ Μεσολογγίου! (vid)

Στο Μεσολόγγι σταμάτησε το αήττητο του Εργοτέλη στο φετινό πρωτάθλημα της Α Εθνικής Γυναικών. Ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα η ΑΕΚ Μεσολογγίου επικράτησε με 2-1 του πρωτοπόρου Εργοτέλη.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα η πρωτιά αλλά και ο υποβιβασμός θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί στις 1 Μαϊου..

Τεράστια εμφάνιση ψυχής απο την ΑΕΚ Μεσολογγίου, κέρδισε τον Εργοτέλη και πήρε νίκη τεράστιας σημασίας.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας για ακόμα μια φορά δεν μάσησε από τα προβλήματα της, την απουσία των Gomes Farias, Brown, Φιλανδριανου, Αυγέρη, Παπαδογεωργου, Τζουμερκιωτη, Ζαχαράτου και παίζοντας με εξαιρετική τακτική και πάθος πήρε μια σημαντική νίκη.

Όλες οι παίκτριες έδωσαν ότι είχαν, καί στο τέλος πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη επί ενός πανίσχυρου αντιπάλου πού σε 16 παιχνίδια ήταν αήττητος και είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ.

Τα τρία γκολ τού αγώνα:

Στο 44' σε μακρινό φάουλ της Μοκκα και ωραίο γύρισμα της Γρομητσαρη η επερχόμενη Βράνα-Τριανταφύλλου με πλασέ κάνει το 1-0.

Στο 62' σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Παναγιωτοπούλου και ολιγωρία των γηπεδούχων η Johnson από κοντά κάνει το 1-1.

Στο 76' με φάουλ από τα πλάγια της Μοκκα στην απέναντι γωνία η ΑΕΚ Μεσολογγίου κάνει το 2-1 που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες τών παικτριών και τών δύο ομάδων αν και η δραστήρια Brown έφθασε κοντά στο 2-2 στο 83' αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι...

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το ντεμπούτο της 12χρονης Σταυροπούλου στην βασική ενδεκάδα που συνδυάστηκε από την καλή παρουσία της ταλαντούχας παίκτριας.

Πολύ καλή η διαιτησία του Πετρόπουλου και των βοηθών του Σταθοπούλου και Αβραμόπουλου (ΕΠΣ Αχαΐας).

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΊΟΥ ( Γιάννης Γουλης): Παναγιωτοπούλου, Βράνα-Τριανταφύλλου (λ.τραυμ. 84' Πετσινη), Γατσουλια, Μοκκα, Γρομητσαρη, Πρασσά, Βάτσικα, Mattila V., Σταυροπούλου (62' Γεωργίου), Λαζανά, Ευθυμίου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννα Δούκα): Γρηγοριάδου,Δρακωνακη Ε.Δ., Brown T., Johnson, Σιδηρά, Ραπανη, Κωνσταντινίδου, Φανουράκη, Γουνακη(62' Σαριδάκη), Σημαιακη (52' Ξυλούρη), Συμεωνίδη.

Τα αποτελέσματα της 17η αγωνιστικής του Β΄ομίλου:

ΑΕΚ Μεσολογγίου – Εργοτέλης 2-1

Φειδων Άργους – Οδυσσέας Μοσχάτου 0-4

ΟΦΗ – Αγία Παρασκευή 7-0

Ολυμπιάδα Υμηττού – Αστέρας Ρεθύμνου 0-1

Ρεπό: Αβαντιδες Χαλκίδας

Η βαθμολογία

1.Αβαντιδες Χαλκίδας 34 | Play - off

2.Εργοτέλης 34 | Play off

3.ΟΦΗ 33

4.Αστέρας Ρεθύμνου 24

5.Ολυμπιάδα Υμηττού 22

6.Οδυσσέας Μοσχάτου 18

7.ΑΕΚ Μεσολογγίου 17 | Υποβιβασμός

8.Αγία Παρασκευή 5 | Υποβιβασμός

9.Φειδων Άργους 2 | Υποβιβασμός

Επόμενη 18η και τελευταία αγωνιστικής 1 Μαΐου

Αβαντιδες Χαλκίδας – ΑΕΚ Μεσολογγίου

Οδυσσέας Μοσχάτου – Εργοτέλης

Αστέρας Ρεθύμνου – Φειδων Άργους

Ολυμπιάδα Υμηττού – ΟΦΗ

Ρεπό: Αγία Παρασκευή

Το βίντεο του αγώνα και δηλώσεις

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr