Ήττα στην Χαλκίδα, και υποβιβασμός για την ΑΕΚ Μεσολογγίου

 

 Άβαντες Χαλκίδας - ΑΕΚ Μεσολογγίου 2-0

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς»

Ένα γνωμικό που ισχύει σε ότι κάνουμε στη ζωή μας και φυσικά ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Εκεί που για κάθε ομάδα επιτρέπεται να πέσει και να υποβιβαστεί, αλλά επιβάλλεται να ανέβει και πάλι στην κατηγορία που θέλει.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος παίζοντας για ακόμη ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο ηττήθηκε από την φιλόδοξη ομάδα των Αβαντιδων Χαλκίδας και υποβιβάστηκε στην β Εθνική κατηγορία αφού τερμάτισε με έναν βαθμό πιο πίσω από τον Οδυσσέα Μοσχάτου πού παρέμεινε στην κατηγορία.

Η βαθμολογική πίεση επιφέρει απώλεια αυτοσυγκέντρωσης κι έτσι κάποια λάθη μέσα στο παιχνίδι ήταν καθοριστικά για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πού τα εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της Εύβοιας που βρέθηκε γρήγορα μπροστά στο σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια.

Παρότι αποδεκατισμένη από την πληθώρα αναγκαστικών απουσιών (τραυματισμοί, αποχωρήσεις παικτριών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μεταγραφή της Ισλανδης Brown A. σε ομάδα της πατρίδας της , οι πρώιμες διακοπές κάποιων αλλων), η ΑΕΚ Μεσολογγίου πάλεψε με όλες τις δυνάμεις στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Εύβοιας και έβαλε δύσκολα στην γηπεδούχο ομάδα ειδικά στο β ημίχρονο με την προώθηση της νεαρής Βατσικα στην επίθεση αλλά τελικά γνώρισε την ήττα πού ήταν καταδικαστική.

Τρίτος αρνητικός παράγοντας η διαιτησία που όρισε η ΚΕΔ πού για ακόμη μια φορά ήταν προκλητική ειδικά στο β ημίχρονο που ανέκοψε την ομάδα μας με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ πολλά επιθετικά φάουλ υπέρ μας η δεν τα έδινε η τα έδινε ανάποδα με αποτέλεσμα : «Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση».

Τα δύο γκολ του αγώνα σημείωσαν στο 3' η Μπριατσουλη επιχειρεί σουτ από μακρινή και πλάγια θέση που αιφνιδιάζει την ταλαντούχα Παναγιωτοπούλου πού νόμιζε ότι πάει άουτ και η μπάλα περνάει δίπλα της και γίνεται απρόσμενα το 1-0.

Στο 88' ο διαιτητής Μαρανος ανακάλυψε πέναλτι υπέρ τής Αργυρίου και η Mushaq που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε όπως είχε κάνει και στον πρώτο γύρο και κάνει το τελικό 2-0....Οι "κιτρινόμαυρες" εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους για την διαιτησία των κυρίων: Μαρανος Θ. , Μητροφάνης Χ. Μητραγος Α ( ΕΠΣ Αθηνών) που ήταν προκλητική..

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Γιαννακουλη, Τζαφέρη, Νεοφύτου (61' Αργυρίου), Μελισσου, Αργυριάδη, Πλυτά, Μακρή - Παπαϊωάννου,Μπριασουλη, Κατοπωδη, Mushaq ,Παχακη (78' Campbell).

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Παναγιωτοπούλου, Βράνα-Τριανταφύλλου, Γατσουλια (28' λ.τραυμ. Ζαχαράτου), Μοκκα, Γρομητσαρη, Γεωργίου ( 74' Παπαδογεωργου), Βάτσικα ( 90+1' λ.τραυμ . Φύτρου), Mattila V., Σταυροπούλου (46' λ.τραυμ. Πετσινη), Λαζανά Ι., Ευθυμίου.

Πηγή: facebook ΑΕΚ Μεσολογγίου

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου

Αστέρας Ρεθύμνου – Φειδών Άργους 7-0

Ολυμπιάδα Υμηττού – ΟΦΗ 1-2

Γλυφάδα Οδυσσέας – Εργοτέλης 1-2

Άβαντες Χαλκίδας – ΑΕΚ Μεσολογγίου 2-0

Ρεπό: Αγία Παρασκευή

Η τελική βαθμολογία

1.Άβαντες Χαλκίδας 37 | Play-off

2.Εργοτέλης 37 | Play-off

3.ΟΦΗ 36

4.Αστέρας Ρεθύμνου 27

5.Ολυμπιάδα Υμηττού 22

6.Γλυφάδα Οδυσσέας 18

7.ΑΕΚ Μεσολογγίου 17 | Υποβιβασμός

8.Αγία Παρασκευή 5 | Υποβιβασμός

9.Φειδών Άργους 2 | Υποβιβασμός

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr