Κάτοικος Μεσολογγίου και τη νέα χρονιά η Βραζιλιάνα Gomes Farias Taíla

 

Ανανέωση ουσίας και ανθρωπιάς από την ΑΕΚ Μεσολογγίου !!!

Την επέκταση της συνεργασίας με την Βραζιλιάνα Taíla Gomes Farias (διακρίνεται στην φωτογραφία με τον Ειδικό Γραμματέα της ομάδας, Χρήστο Κυρίτση), ανακοίνωσε επίσημα η ΑΕΚ Μεσολογγίου κρατώντας στις τάξεις της μία ικανότατη ποδοσφαιριστρια και δείχνοντας έμπρακτα την στήριξή της.

Ο 21χρονη κεντρώα της ΑΕΚ Μεσολογγίου υπέστη πρόσφατα ρήξη χιαστού και βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, παρόλα αυτά η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας στέκεται δίπλα της στην περίοδο αυτή μέχρι και την επανένταξή της στην ομάδα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Gomes Farias Taíla. Η Βραζιλιάνα παίκτρια απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή. Μέση με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερη επιθετική, είναι δυναμική και γρήγορη στις επεμβάσεις της, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνη και εγκεφαλικη παικτρια. Ήταν από τις μεγάλες άτυχες της σεζόν καθώς σε μία από τις προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού και έχασε σχεδόν όλον τον δεύτερο γύρο κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

Η Gomes Farias Taíla θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα την κιτρινόμαυρη και την νέα αγωνιστική σεζόν και την περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr