Για 8η χρονιά κάτοικος Μεσολογγίου η Ευτυχία Τζουμερκιώτη!

Την φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγίου θα φορά και την νέα σεζόν η Ευτυχία Τζουμερκιωτη καθώς οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την έμπειρη αμυντικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ της ΑΕΚ Μεσολογγίου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Ευτυχία Τζουμερκιωτη θα είναι και την επόμενη σεζόν παίκτρια της ομάδας μας.

Η πολύπειρη ποδοσφαιριστρια θα βρίσκεται για μία ακόμη χρονιά κοντά μας και είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει τον σύλλογο μας να πετύχει τους στόχους του.

Της ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο».

Η δήλωση της Ευτυχίας Τζουμερκιωτη μετά την ανανέωση με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας:

«Νιώθω πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα, με τιμά που για 8η σερί χρονιά θα συνεχίσω στην ομάδα που έχω γευτεί αμέτρητες επιτυχίες! Στόχος μου, τόσο προσωπικός όσο και της ομάδας, είναι να αφήσουμε πίσω τη σεζόν που τελείωσε και να επαναφέρουμε την ΑΕΚ Μεσολογγίου εκεί όπου της αξίζει να βρίσκεται και που ήταν για πάρα πολλά χρόνια».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr