Παρελθόν από την ΑΕΚ Μεσολογγίου η Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου

Αποχαιρέτησε την ΑΕΚ Μεσολογγίου η Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Η διεθνής τερματοφύλακας αποχωρεί από την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας λόγω σπουδών και δηλώνει την ευγνωμοσύνη της για την εξαετή παρουσία της με τη φανέλα της ΑΕΚ Μεσολογγίου , την οποία εκφράζει μέ δήλωση της:

«Θέλω να ευχαριστήσω και να αποχαιρετήσω την διοίκηση, τους προπονητές και τις συμπαίκτριες μου για την συνεργασία που είχαμε στο ωραίο ταξίδι με την ομάδα. Αποχωρώ από την ομάδα λόγω σπουδών. Εύχομαι καλή συνέχεια στην οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου που με αγκάλιασε και με στήριξε».

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την τέως ποδοσφαιριστρια του συλλόγου Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου. Οι δύο πλευρές “λύνουν” την συνεργασία τους λόγω της αποχώρησης της παίκτριας για σπουδές. Στην ανακοίνωση η ΑΕΚ Μεσολογγίου ευχαριστεί την νεαρη ταλαντούχα ποδοσφαιριστρια για την προσφορά της στην ομάδα, ενώ το σωματείο από την Αιτωλοακαρνανία της εύχεται καλες σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Η κατακλείδα της ανακοίνωσης κλείνει με την ελπίδα οι δρόμοι των δύο πλευρών να ξανά συναντηθούν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου εύχεται στην Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου

Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο και το προπονητικό επιτελείο τής ΑΕΚ Μεσολογγίου, εύχεται καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία στην Άννα Μαρία Παναγιωτοπούλου. Την ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια της στην εξαιρετική πορεία της ομάδας μας αυτά τα χρόνια, με την ελπίδα να ξανασυναντηθούν μελλοντικά οι δρόμοι μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr