Στην Πάτρα και τον Ίκαρο Πετρωτού η Βασια Βατσικα

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της ΑΕΚ Μεσολογγίου ενόψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου θα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα τη φετινή σεζόν: Ολικό λίφτινγκ με αρκετες ποδοσφαιριστριες μεγάλης ηλικίας να αποχωρούν όπως και πολλές άλλες λόγω σπουδών και πολλες νεαρές να έρχονται. Η Βάσια Βατσικα μετακόμισε στην Πάτρα λόγω σπουδών και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ίκαρου Πετρωτού. Η ταλαντούχα παίκτρια πού τα έξι χρόνια παρουσίας της στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει να επιδείξει δύο κατακτήσεις πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και ταυτόχρονα δύο ανόδους στην Α Εθνική κατηγορία, όπως και μια κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας κορασίδων το 2018 που ήταν από τα βασικά ατού της μεγάλης αυτής επιτυχίας ενώ αγωνίστηκε πολλές φορές με την Εθνική κορασίδων και νεανίδων.

Η ανακοίνωση για την αποχώρηση της ΑΕΚ Μεσολογγίου:

«Η οικογένεια της ΑΕΚ Μεσολογγίου θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την ποδοσφαιριστρια Βάσια Βατσικα για την εξαετή προσφορά της ,για την αγωνιστικότητά της, για το ήθος της καί για τον χαρακτήρα της και την αγάπη της προς το σύλλογό μας. Ήταν μια αθλήτρια κόσμημα για την ομάδα μας και ήταν τιμή μας που αγωνίστηκε στο σύλλογο μας. Επισης της ευχόμαστε καλές σπουδές καί τα καλύτερα, γιατί τής αξίζουν και πάντα η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι ανοιχτή για σένα Βάσια»

Το ευχαριστώ της παίκτριας: 

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Μεσολογγίου και ιδιαίτερα τον προπονητή μου Γιάννη Γουλή για την αγάπη και την στήριξη που είχα όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν έξι χρόνια γεμάτα εμπειρίες, ταξίδια, φιλίες, στιγμές χαράς.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και υγεία στις συμπαίχτριες μου.

Εις το επανιδείν!!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr