MSL FC | Βαρεία ήττα στο εξ αναβολής από τον Ίκαρο Πετρωτού

 MSL FC - Ίκαρος Πετρωτού 0-5

Τα πολλά προβλήματα, η έλλειψη επιλογών και η κακή αγωνιστική μέρα ορισμένων ατού «λύγισαν» το MSL FC, κόντρα στον ούτως ή άλλως πολύ ποιοτικό Ίκαρου Πετρωτού.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας υπέστη «βαριά» ήττα με 0-5 στο εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας γυναικών.

Η ομάδα του MSL FC μπορεί να γνώρισε μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της αλλά αποκόμισε πολλά κέρδη που θα βοηθήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτά ήταν η πολύ καλή απόδοση της 14 χρονης Βασιλείου Μ. που εντυπωσιάζει φέτος, η 15χρονη Χριστοπούλου Ι. πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον ενώ και η 17 χρονη Παπαϊωάννου ήταν από τις πλέον καλύτερες τής ομάδας μας..Αν προσθέσουμε ότι στην 11αδα ήταν η επίσης 14 χρονη Σταυροπούλου η 18χρονη Παπαδογεωργου και η 17χρονη Αρβαλη Χρύσα που μπορεί νά μήν έπιασαν απόδοση προηγούμενων αγώνων αλλά πλέον καθιερώνονται στις βασικές επιλογές της ομάδας.. Επίσης στα κέρδη του αγώνα ήταν η συμμετοχή της 12χρονης Πετρούλα Πολύζου και η 16χρονη Αρβανίτη Ε..

Από τον αγώνα με την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας το MSL FC έδειξε για μία ακόμη φορά ότι δέχεται εύκολα γκολ αντίθετα η ευκολία, που έχασε καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Δεν μιλάμε για μία, δύο ευκαιρίες, αλλά για παραπάνω, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στην αρχηγό της ομάδας, Μαρία Μοκκα και στην επιθετικό Moraes De Souza Maynara, πού αγωνίστηκαν παρ ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού.

Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν η Τσάμη στο 2' με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, στο 22' η Μούκα μετά από λάθος διωξιμο αμυντικού. Η Ζώτου στο 33' από κοντά έκανε το 0-3.

Στο 81' μετά από κόρνερ και αμυντική ολιγωρία η κορυφαία παίκτρια του αγώνα Κετα με γυριστο σουτ έκανε το 0-4. Στο 90+3' πάλι από κόρνερ η νεαρή Βασιλείου στην προσπάθεια της να διώξει την μπάλα πετυχαίνει αυτογκόλ, κάνοντας άσχημο παιχνίδι στην διακριθείσα παίκτρια και γίνεται το τελικό 0-5.

Φλαμίνγκο Μεσολογγίου ( MSL FC): Souza Grazi, Βασιλείου, Αρβαλη (60' Πολύζου), Μοκκα, Πρασσά (85' Μιζαλου), Χριστοπούλου, Σταυροπούλου, Βρανα-Τριανταφυλλου, Παπαδογεωργου (82' Ροζάκη), Moraes De Souza ( 82' Πετσινη), Παπαϊωάννου (85' Αρβανίτη Ε.).

Ίκαρος Πετρωτού: Ψάλτη, Τζούρα, Παπακυριαζή, Ράικου Ε.(85' Φλάουερ), Κετα, Τσαραντανη (85' Χριστοπούλου), Συρμη, Μούκα, Τσάμη (77' Γαρουφαλη), Ζώτου (77' Θανόπουλου), Πουρνιά (46' Ράικου Α.)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr