MSL FC | Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από τα Γιάννενα

Στα Γιάννενα ταξίδεψαν οι " Φλαμινγκος " για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος τού 2ου ομίλου της Β΄ Εθνικής γυναικών.

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την ομάδα Tigers Ιωαννίνων, αν και προηγήθηκε στο α΄ ημίχρονο με ένα καταπληκτικό γκολ τής Moraes De Souza μετά από ωραία μπαλιά της Μοκκα στο 22'. Στη συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε για να καθαρίσει το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο σε μία ξαφνική αντεπίθεση των γηπεδούχων το πλήρωσε όταν δέχθηκε την ισοφάριση στο 72ο λεπτό από σέντρα σουτ τής Μαργωνη.

Το σκορ δεν άλλαξε παρά τίς προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων σέ ένα κακό αγωνιστικό χώρο τού Πανηπειρωτικου γηπέδου... Πολλά παράπονα έχει η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας από την διαιτησία των Καραγιάννη, Βασιλάκη, Πολύζου ( ΕΠΣ Άρτας).

Από την ομάδα των Ιωαννίνων διακρίθηκαν η Πριλιγκου, Λεντη, Γρίβα , Δασκάλου και Ράπτη, ενώ από την ομάδα του MSL FC δεν υστέρησε καμμία με την 14 χρονη Σταυροπούλου Ιόλη να είναι η κορυφαία.

Φλαμίνγκο Μεσολογγιου ( MSL FC) : Souza Grazi, Βασιλείου, Χριστοπούλου, Μοκκα, Αρβαλη, Βρανα-Τριανταφυλλου, Σταυροπούλου (87' λ.τραυμ. Βητουρατου Σ.), Παπαδογεωργου, Παπαϊωάννου (80' Πρασσά), Πετσινη (82' Ροζάκη), Μoraes De Souza

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr