Λευκή ισοπαλία για τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου στην Πάτρα

 Ίκαρος Πετρωτού - Φλαμίνγκο Μεσολογγίου 0-0

Λευκή ισοπαλία με αίσθημα αγωνίας για την κατάταξη και των δυο ομάδων. Οι γηπεδούχες είχαν την κατοχή, οι φιλοξενούμενες τις μεγάλες ευκαιρίες.

Το φιλμ τού αγώνα:

- 13' Καταπληκτική μπαλιά της Moraes De Souza στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, η Παπαδογεωργου σε θέση τετ α τετ νικήθηκε από την Ψάλτη στο πλασέ που επιχείρησε ενώ πήρε το ριμπάουντ και σουτάρει σε κενή εστία άουτ. - 25' σε καλό κτυπημένο φάουλ της νεαρής Σταυροπούλου, η μπάλα αλλάζει πορεία στο κεφάλι αμυντικού και φεύγει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί η Σταυροπούλου απομακρύνει αμυντικός, νέα σέντρα της Σταυροπούλου και η Μοκκα από ευνοϊκή θέση αστοχεί με κεφαλιά για το 0-1.

- 30' μακρινό σουτ της Τσαραντάνη φεύγει άουτ.

- 51' φάουλ της Τσιάμη, η μπάλα φεύγει από την Souza Grazi που με την βοήθεια του δοκαριού σε κόρνερ

- 58' σε καταπληκτική μπαλιά της Σταυροπούλου, η Παπαδογεωργου προλαβαίνει την έξοδο της Ψάλτη αλλά η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ

- 62' νέα καταπληκτική μπαλιά της κορυφαίας παίκτριας της φιλοξενούμενης ομάδας, Σταυροπούλου η Παπαδογεωργου νικήθηκε πάλι από την Ψάλτη και στο δεύτερο σουτ που επιχείρησε άτσαλα, φεύγει άουτ.

- 69' μακρινό σουτ τής Μοκκα απέκρουσε δύσκολα η Ψάλτη και ενώ το παιχνίδι φαινόταν ότι φτάνει στην λήξη του στο 90+6' σέ κόρνερ τών γηπεδούχων και έξοδο της Souza Grazi ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι που εκτελεί η Τσαραντάνη αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας, Souza Grazi μπλοκάρει και κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας πού τον δικαιούταν βάση της απόδοσης της.

13 Φλαμίνγκο αγωνίστηκαν στο ματς με εξαιρετικές αποδόσεις:

MSL FC: Souza Grazi, Βασιλείου, Χριστοπούλου, Μόκκα, Άρβαλη, Σταυροπούλου, Παπαδογεωργου, Βρανα-Τριανταφυλλου, Πετσινη (66' Ροζάκη, 90+4' Πολύζου), Παπαϊωάννου ,Moraes De Souza.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr