Ήττα για τα Φλαμίνγκο Μεσολογγίου από τις Τίγρεις Ιωαννίνων

 MSL FC - TIGERS Ιωαννίνων 0-1

Σε ένα ισορροπημένο και αμφίρροπο παιχνίδι η ομάδα των Ιωαννίνων "Tigers" έμελλε να είναι αυτη που θα πετύχαινε το «χρυσό» γκολ που θα έκρινε και την αναμέτρηση με γκολ της Μπολωση στο 52'.

Δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, και ωραίο ποδόσφαιρο έπαιξαν και συγκινήσεις προσέφεραν και διάθεση να βοηθήσουν να γίνει το τέλειο ματς είχαν, παρά τα όποια διαιτητικά λάθη.

Τέσσερις Ποδοσφαιριστριες της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας αγωνίστηκαν με προβλήματα τραυματισμών και παρ ότι δεν έπιασαν απόδοση προηγούμενων αγώνων η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια η Μοκκα Μ., Χριστοπούλου Ι., Moraes De Souza και Παπαδογεωργου Ε., ενώ και οι : Ντουραντωνη Δέσποινα και Ροζάκη Θεανώ αντιμετώπισαν προβλήματα ασθένειας στην διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει για την Βρανα-Τριανταφυλλου που για μια ακόμη φορά πραγματοποίησε φανταστική απόδοση και ήταν η κορυφαία της ομάδας της.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε από την ομάδα των Ιωαννίνων η Δασκάλου που δημιούργησε και το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Το φιλμ τού αγώνα:

Στο 15' η Παπαδογεωργου " κλέβει" την μπάλα από την τελευταία αμυντικό αλλά το σουτ πού επιχείρησε αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ η Αντωνοπούλου.

Στο 21' μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ της Μοκκα η Moraes De Souza φεύγει μόνη της και από θέση τετ α τετ πλασάρει μολις άουτ.

Στο 39' μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ τής νεαρής Σταυροπούλου η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 52' η Δασκάλου απέφυγε τρείς αντίπαλες παίκτριες η Μπολωση από κοντά αφύλακτη ( οι γηπεδούχες διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ), αποκρούει ασθενώς η Souza Grazi και με νέα κεφαλιά κάνει το 0-1.

Η γηπεδούχος ομάδα σε διάστημα 6' χάνει τρείς μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και συγκεκριμένα στο 53' σέ καλοκτυπημενο φάουλ της Μοκκα η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 55' η Μοκκα σεντραρει αλλά η Παπαδογεωργου από ευνοϊκή θέση αστοχεί.

Στο 59' σε κόρνερ της Σταυροπούλου η Moraes De Souza με μονοκόμματο διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 62' η Moraes De Souza ξεφεύγει της αντιπάλου και ενώ ανατρέπεται σε προφανή θέση για γκολ ο διαιτητής αντί κόκκινης κάρτας δείχνει κίτρινη και φάουλ.

Το εκτελεί η Μοκκα και μπλοκάρει δύσκολα η Αντωνοπούλου.

Στο 83' η Ράπτη από θέση τετ α τετ πλασάρει για να αποκρούσει η Souza Grazi.

Στο 85' η 12 χρονη Πολύζου με διαγώνιο ψηλοκρεμαστό σουτ παρ ολίγο να κάνει το 1-1 αλλά απομακρύνει η Λεντη με κεφαλιά κοντά στην γραμμή του τέρματος.

Στο 87' ξανά Ράπτη και Souza Grazi βρέθηκαν αντιμέτωπες αλλά και πάλι η Βραζιλιάνα τερματοφύλακας βγήκε νικήτρια της μονομαχίας με διπλή απόκρουση.

Κακή η διαιτησία για τρίτη φορά φέτος της συγκεκριμένης τριπλέτας :Μπουνος, Κατσαρός, Μπακουλια (ΕΠΣ Φωκίδας).

Φλαμίνγκο Μεσολογγιου ( MSL FC): Souza Grazi, Βασιλείου, Χριστοπούλου, Μοκκα, Αρβαλη, Βρανα-Τριανταφυλλου, Σταυροπούλου, Παπαδογεωργου, Πετσινη ( 77' Πολύζου), Παπαϊωάννου (84' Μιζαλου), Moraes De Souza

TIGERS Ιωαννίνων: Αντωνοπούλου, Αγγελιδάκη, Λεντη, Πριλιγκου, Κωτση, Μαργωνη, Κουτσαφτη, Σκούρου, Δασκάλου (90+2' Φερεντίνου), Μπολωση (83' Τζήμα Α.), Ράπτη (90' Ντακουμη)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr