Φλαμίνγκο Μεσολογγίου: Στην Εθνική ομάδα κορασίδων η Ιόλη Σταυροπούλου!

Η νεαρή ποδοσφαιριστρια τού Φλαμίνγκο Μεσολογγίου συνεχίζει την παράδοση πού έχει δημιουργήσει η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας τα τελευταία χρόνια με την συμμετοχή ( Χονδρού Μ , Καπνίση Μ , Πούλιου Ρ., Βλαχογιάννη Κ., Ευθυμίου Ν., Μαρκουτσα Δ. , Παναγιωτοπούλου Α. Μ , Βατσικα Β., Γιαννακά Β.),και κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα U-17.

Η ταλαντούχα παίκτρια ήταν στην ομάδα Πρό - κορασίδων μέχρι τώρα, και από τα βασικά στελέχη αυτής. Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η αθλήτρια της ομάδας μας, Ιόλη Σταυροπούλου, κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή κ. Παπακώστα και θα συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων στο διάστημα από 19 έως και 22 Αυγούστου..

Είμαστε υπερήφανοι για την Ιόλη όπως και για το σύνολο των κοριτσιών μας, και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της ανάδειξής τους».

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr