''Αγρινιώτες'' Νίκος Γιαννακόπουλος και Νίκολας Μανά

Νίκος Γιαννακόπουλος

Συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με τον Παναιτωλικό υπέγραψε ο Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος στο περσινό πρωτάθλημα υπερασπίστηκε την εστία του ΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης, τη Μπλάκμπερν, την Ουντινέζε, τον Πανιώνιο, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη Λεμεσού.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου και μία προσωπική πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υπόσχομαι στη διοίκηση και στους προπονητές μου να δουλεύω κάθε μέρα γι’ αυτό».

Νίκολας Μανά

Στον Παναιτωλικό ανήκει από σήμερα ο Νίκολας Μανά. Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1994 και άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Μπόκα Τζούνιορ. Αγωνίστηκε στη συνέχεια στη Σαν Μαρτίν του Περού και στη Σαν Μαρτίν της Αργεντινής. Υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα μας και δήλωσε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικό. Είναι μια ομάδα που δίνει μεγάλη προοπτική στην καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ σημαντικός σταθμός για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύονται και υπόσχομαι να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Το απόγευμα αμφότεροι θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση με τον Παναιτωλικό.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr