Οι νέες εμφάνισης του Παναιτωλικού για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Οι τρεις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022:

Κίτρινη – Με σεβασμό στην ιστορία

 

Είναι η φανέλα που καθιερώθηκε τη δεκαετία του ’70. Με αυτή ο Παναιτωλικός κατέκτησε την πρώτη άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, με αυτή αγωνίστηκε δύο σεζόν στην Α’ Εθνική. Επιλέχθηκε να είναι φέτος η κύρια φανέλα, για να μας θυμίζει τη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Ριγέ – 10 χρόνια στη SL

 

Η ριγέ φανέλα προτιμήθηκε πολλές φορές την τελευταία δεκαετία. Με τη συμπλήρωση 10 χρόνων στη Super League η φανέλα με τις 10 κίτρινες ρίγες θα είναι η δεύτερη επιλογή για εφέτος. Μια δεκαετία με τον Παναιτωλικό στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουδέτερη – Το κίτρινο το μπλε, όλοι εμείς ολέ, ολέ!

 

Η μίξη των βασικών χρωμάτων του Συλλόγου μας, δίνει το πράσινο. Ο συνδυασμός του κίτρινου και του μπλε, οδηγεί στην χρωματική αποτύπωση της τρίτης φανέλας, της ουδέτερης.

Ο συμβολισμός της ενότητας μέσα από τη χρωματική σύνθεση, όπως προτρέπει ο στίχος στον ύμνο του Παναιτωλικού, που συνέθεσε ο αείμνηστος μουσουργός και ποδοσφαιριστής Τάκης Παπαποστόλου: «Το κίτρινο, το μπλε, όλοι εμείς ολέ ολέ!»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr