Νίκη ευρώπης.. για τον Παναιτωλικό !


«Ποδαρικό» με... τριάρα για τον Παναιτωλικό, που έστησε πάρτι στην Βέροια (1-3), βρέθηκε στην 5η θέση και σκέφτεται... Ευρωπαϊκά! «Όργια» και 2 γκολ από Βιγιαφάνιες στην επιστροφή του!

Με το δεξί μπήκε στο 2015 ο Παναιτωλικός, που κατάφερε να αλώσει την έδρα της Βέροιας και να επικρατήσει της «Βασίλισσας του Βορρά» με 3-0, αποτέλεσμα που τον έφερε στην 5η θέση της βαθμολογίας, από την οποία και γκρέμισε την σημερινή του αντίπαλο. 

Πως ξεκίνησαν 

Για την Βέροια, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Καντιμοίρης, με τους Τσιάμη και Καλί μπροστά του, ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν οι Όστοιτς και Αμαραντίδης. Στον άξονα ήταν οι Μπατιόν και Μάντζεκ, ενώ τους Μπεν, Ντουμίτρο πλαισίωσαν οι Καλτσάς, Κάμπορα. 

Από την άλλη, ο Ράφαελ υπερασπίστηκε την εστία του Παναιτωλικού, ενώ μπροστά του βρέθηκαν οι Κούσας, Εντζεγκέλε, ενώ Κέβιν και Μπεχαράνο κάλυψαν τα δύο άκρα της άμυνας. Στον άξονα δίπλα από τον Γοδόι ήταν ο Φωτάκης, με τον Μαρτίνες μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο και τους Κάπελ, Βιγιαφάνες να πλαισιώνουν τον μοναδικό προωθημένο Άλβες. 

Κακό ματς στην αρχή

Με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε πολύ κακή κατάσταση μετά την έντονη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών, το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό στα πρώτα λεπτά. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς όμως να απειλεί, ενώ η Βέροια περίμενε να χτυπήσει στην κόντρα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε μία αξιόλογη φάση και τους δύο συλλόγους να... αναλώνονται ψάχνοντας να βρουν διαδρόμους. Οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες άρχισαν να είναι πιο συχνό φαινόμενο, με το ματς να αποκτά καλύτερο ρυθμό.  

Βούτυρο στο ψωμί του...
Ούτε παραγγελία να το είχε κάνει! Η εξέλιξη του αγώνα ταίριαζε «γάντι» στον Παναιτωλικό, που είχε το προβάδισμα, είχε χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα με τους ταχύτατους παίκτες που έχει στα άκρα. Έτσι και έγινε, με τον Βιγιαφάνες να κάνει... πάρτι! 

Η αρχή έγινε στο 54', με τον χαφ των φιλοξενούμενων να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σεντρίκ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 63' μετά από πολύ όμορφο συνδυασμό του με τον Μαρτίνες, βγήκε πάλι στην κόντρα, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ! 

Πίεσε μεν, αλλά...
Από εκείνο το σημείο και μετά, η Βέροια βγήκε πολύ μπροστά, αλλά πλέον ήταν αργά. Μετά από μερικές καλές επεμβάσεις του Ράφαελ, ο Καλτσάς κατάφερε τελικά να βρει δίχτυα, για 7η φορά στην σεζόν. Όμως αυτό δεν ήταν ικανό να αλλάξει τα δεδομένα, με την «Βασίλισσα του Βορρά» να αναγκάζεται σε μία βαριά ήττα, η οποία την γκρέμισε από την 5η θέση, στην οποία και σκαρφάλωσαν τα «καναρίνια».


www.gazzetta.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr