Λύση συνεργασίας Παναιτωλικού και Ανρί Καμαρά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Ανρί Καμαρά ζήτησε σήμερα να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και το αίτημά του έγινε δεκτό, μαζί με τις ευχαριστίες για την τεράστια προσφορά που είχε αγωνιζόμενος στην ομάδα μας.

Ο Ανρί Καμαρά έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ζήτησα από τον πρόεδρο να μείνω ελεύθερος και τον ευχαριστώ που με κατανόηση το δέχτηκε. Όπως γνωρίζετε επιθυμία μου από το καλοκαίρι που επέστεψα, ήταν να βοηθήσω τον Παναιτωλικό και να διεκδικήσω την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Σενεγάλης, για να συμπληρώσω 100 συμμετοχές. Έχοντας πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης, πιστεύω ότι θα μου δοθεί εκεί η δυνατότητα να αγωνιστώ περισσότερο και να διεκδικήσω τον προσωπικό μου στόχο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κωστούλα, όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους για την αγάπη τους. Θα νιώθω πάντα μέλος αυτής της οικογένειας και φίλος του Παναιτωλικού».

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr