Νίκη στο Ευπάλιο και βαθμολογική ανάσα για την ΑΕΜ (vid)

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου η ΑΕΜ στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 3-2 του Απόλλων Ευπαλίου.

Η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν αυτή που πηρέ από νωρίς κεφάλι στο σκορ καθώς στο 3΄ο Γεωργούσης θα κερδίσει πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-1.

Στο 31΄η ΑΕΜ θα φτάσει κοντά σε ακόμα ένα τέρμα όταν ο Γεωργούσης από θέση τετ τα τετ θα σπάσει τη μπάλα στον Πιστιόλη τον οποίο θα προλάβει ο Καφεντζής που θα βάλει την κόντρα και θα αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση του Μπελεβώνη θα πάρουν αέρα δυο τερμάτων στο παιχνίδι 0-2.

Οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ στο 60΄, όταν το πλασέ του Ρουμπάτου θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Κολοβάκης.

Έξι λεπτά αργότερα και το 69΄η ΑΕΜ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα στο παιχνίδι του Γεωργούση θα κάνει το 0-3.

Εκεί που όλοι περίμεναν ότι το παιχνίδι για τα εναπομείναντα λεπτά θα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα γελάστηκαν.

Στο 79΄σε γύρισμα από αριστερά του Παπανδρέου και σε προσπάθεια τάκλιν του Μπακαδήμα η μπάλα θα βρει στο χέρι του παίκτη της ΑΕΜ με τον ρέφερι του αγώνα να καταλογίζει την εσχάτη τον ποινών και να υποδεικνύει την κίτρινη κάρτα δεύτερη στο παιχνίδι για τον παίκτη των φιλοξενούμενων οι οποίοι θα μην με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του αγώνα. Την εκτέλεση του πέναλτι θα αναλάβει ο Νέρες μειώνοντας σε 1-3.

Οι γηπεδούχοι με αριθμητικό πλεονέκτημα θα πιέσουν για να μειώσουν και άλλο το σκορ, κάτι που δεν θα καταφέρουν άμεσα καθώς στο 85΄σε κεφαλιά του Κούσουλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη ο Μανιάτης θα διώξει σε κόρνερ.

Δυο λεπτά αργότερα και το 87΄σε κόντρα επίθεση σουτ του Γεωργούση θα αποκρούσει πάνω στη γραμμή αμυντικός, με την ΑΕΜ να χάνει τεράστια ευκαιρία να πάρει αέρα και πάλι τριών τερμάτων.

Για να έρθει στις καθυστερήσεις του αγώνα και το 92΄ο Ψυχογίος με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα της μπάλας από δεξιά να διαμορφώνει το τελικό 2-3.

Νίκη και μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τους κανονιέρηδες στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία, που την επόμενη αγωνιστική στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής υποδέχεται την ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Λαβωμένη λόγω καρτών φεύγει από το συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα του Μεσολογγίου, καθώς εκτός της αποβολή του Μπακαδήμα ο οποίος θα λήψη την επόμενη αγωνιστική, δικαίωμα συμμετοχής δεν θα έχει και ο Λίτσος που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα λήψη από τα δυο επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

3΄ ΓΚΟΛ, ανατροπή του Γεωργούση στην περιοχή και πέναλτι, διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης κάνοντας το 0-1 για την ΑΕΜ.

31΄Τετ τα τετ Γεωργούση θα σπάσει τη μπάλα για τον Πιστιόλη τον οποίο θα προλάβει ο Καφεντζης με κόντρα θα αποσοβήσει ένα δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

34΄Κεφαλια του Κουσούλα με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

56΄ΓΚΟΛ, εντυπωσιακό σουτ από πλάγια θέση του Μπελεβώνη η μπάλα θα προσκρούσει στη μέσα πλευρά του κάθετου δοκαριού και θα καταλήξει στα δίχτυα 0-2.

60΄Πλασε του Ρουμπάτου θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Κολοβάκης. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να μειώσει στο σκορ ο Απόλλων Ευπαλίου.

69΄ΓΚΟΛ, συρτή σέντρα σουτ του Γεωργούση στη μέσα πλευρά του κάθετου δοκαριού και στο βάθος της εστίας 0-3.

76΄Εκτελεση κόρνερ του Νέρες, κεφαλιά Κούσουλα ελάχιστα άουτ.

79΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Παπανδρέου με τη μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπακαδήμα πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Νέρες μειώνοντας σε 1-3.

Στη φάση του πέναλτι δεύτερη κίτρινη κόκκινη για τον Μπακαδήμα της ΑΕΜ με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι.

85΄Εκτελεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι του Κοντογιάννη, κεφαλιά του Ψυχογιου μετά τα πόδια σε κόρνερ ο Μανιάτης.

87΄Σουτ του Γεωργούση πάνω στη γραμμή θα διώξει αμυντικός.

92΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή από δεξιά, με πλασέ ο Ψυχογίος θα μειώσει σε 2-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Φίτσας, Νάστος και Ντομάρης της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: (Γιώργος Μίχος) Κοντογιώργης, Ντερβίσι, Κούσουλας, Πασπαλιάρης,Κοντός, Παλιάτσας, Παπανδρέου, Καφεντζής, Ρουμπάτος, Κοντογιάννης, Νέρες.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ταράσης) Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος Π., Κολοβάκης, Μπακαδήμας, Ντζιμάνης, Χριστογιάννης, Πιστιόλης (Παναγιωτόπουλος Σ.), Λίτσος, Γεωργούσης, Φερνάντες, Μπελεβώνης.

Το βίντεο της αναμέτρησης όπως μεταδόθηκε ζωντανά από το nafpaktianews.gr.

Οι φασεις και τα γκολ του αγωνα:

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr