''Χάρισε'' την ισοπαλία στον Ηρακλή Αστακού ο Αστέρας Μεσολογγίου

Ένας ψυχωμένος και δυνατός Αστέρας Μεσολογγίου, δεχόμενος για άλλη μια αγωνιστική γκολ στο 90+, αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Ηρακλή Αστακού, αν και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-3. Ο αγώνας αυτός έγινε Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Δυνατά μπήκε ο Αστέρας στο παιχνίδι και μόλις στο 15′ προηγήθηκε στο σκορ με 0-1 και πριν προλάβουν να το συνηδειτοποιήσουν οι γηπεδούχοι δέχτηκαν και δεύτερο γκολ από την ομάδα μας στο 20΄με σκόρερ τον Γαβρίνα. Κι ενώ ο Ηρακλής προσπαθούσε από στημένες φάσεις κυρίως να δημιουργήσει ευκαιρίες, τελικά μείωσε στο σκορ αλλά στην αμέσως επίθεση της ομάδας μας σκόραρε πάλι ο Γαβρίνας για να κλείσει το Α’ ημίχρονο με 1-3.

4′ Κόρνερ από αριστερά για τον Αστακό, εκτελέστηκε μες τη μικρή περιοχή του Αστέρα, η μπάλα πέρασε από όλους και στο δεύτερο δοκάρι απέτυχε ο επιθετικός του Ηρακλή να πιάσει σωστά τη κεφαλιά και την έστειλε-όντας μόνος του- άουτ.

14′ Ωραία προσπάθεια από αριστερά για τον Ηρακλή Αστακού, με τον επιθετικό να δέχεται κάθετη μπαλιά μες τη περιοχή του Αστέρα, αλλά με τη πίεση του Κωνσταντακόπουλου και την έγκαιρη έξοδο του Γιαγκιλίτση αστόχησε στο πλασέ του.

16′ ΓΚΟΛ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καλύβα και 0-1 για τον Αστέρα. Προηγήθηκε η ωραία προσπάθεια του Κουφού από αριστερά, που πέρασε τον αμυντικό του και αυτός στη προσπάθεια του να αμυνθεί χρησιμοποίησε το χέρι του. Πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής που ήταν πολύ κοντά στη φάση.

21′ ΓΚΟΛ και 0-2 για τον Αστέρα, με σκόρερ τον Γαβρίνα. Ο Τριφιάτης στο κέντρο έκοψε την επίθεση του Ηρακλή και τροφοδότησε τον Καλύβα. Αυτός αμέσως έβγαλε καταπληκτική μπαλιά-τρύπα στον Γαβρίνα από δεξιά, μπήκε στη περιοχή, απέφυγε τον τερματοφύλακα που έκανε έξοδο και πλάσαρε σε κενή εστία γράφοντας το 0-2.

27′ Ευκαιρία για τον Αστέρα με τον Καλύβα να κλέβει από τον αμυντικό τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και να μπαίνει από αριστερά στη περιοχή του Αστακού αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

28′ ΓΚΟΛ και 1-2 για τον Ηρακλή Αστακού. Από κόρνερ που εκτελέστηκε από δεξια, έγινε η πρώτη κεφαλιά από παίκτη του Αστακού και η δεύτερη κεφαλιά, επίση, από παίκτη του Αστακού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απέτυχαν να απομακρύνουν τη μπάλα κάποιος αμυντικός του Αστέρα και δύο παίκτες του Ηρακλή, μόνοι μες τη μικρή περιοχή πλάσαρε ένας εξ αυτών και έγινε το 1-2.

30′ ΓΚΟΛ για τον Αστέρα με σκόρερ ξανά τον Γαβρίνα! Πάσα του Κουμπαρούλη στον Καλύβα στο κέντρο, αυτός έβγαλε ξανά ωραία κάθετη πάσα δεξιά στον Γαβρίνα, αυτός μπήκε στη περιοχή του Αστακού που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-3.

35′ Νέα ευκαιρία για τον Αστέρα, ύστερα από άλλη μία ωραία μπαλιά του Καλύβα στα αριστερά στον Κουφό, αυτός επιχείρησε να περάσει τον τελευταίο αμυντικό αλλά την τελευταία στιγμή πρόλαβε αρχικά να κόψει τη μπάλα και να απομακρύνει σε πλάγιο άουτ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι βγήκαν πιο αποφασιστικοί, πίεσαν την ομάδα μας και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ στο 70′, με την ομάδα μας να διαμαρτύρεται ότι το γκολ προήλθε από καθαρό οφσάιντ.  Ο Αστέρας όμως, ενώ είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι, δεν το έκανε και στις καθυστερίσεις του παιχνιδιού, δέχθηκε την ισοφάριση από στημένη φάση και πάλι.

69′ ΓΚΟΛ και 2-3 για τον Ηρακλή, με γκολ-οφσάιντ! Η φάση ξεκίνησε από δεξιά με ένα πλάγιο για την ομάδα του Αστακού. Εκτελέστηκε ψιλοκρεμαστά μας στη περιοχή μας, ο Παναγιωτόπουλος απομάκρυνε τη μπάλα εκτός περιοχής. Η μπάλα έφτασε στο μέσο του Ηρακλή που επιχείρησε δυνατό σουτ στη περιοχή μας και στη πορεία της μπάλας παρενεβλήθη ο ξεχασμένος πίσω από τους αμυντικούς μας επιθετικός του Αστακού και αφού κοντρόλαρε τη μπάλα, πλάσαρε εύστοχα τον Γιαγκιλίτση για το 2-3. Στο βίντεο του αγώνα η παράβαση φαίνεται πεντακάθαρα!!

74′ Ευκαιρία για τον Αστακό, όταν σε κόρνερ από δεξιά η μπάλα έφτασε στο επιθετικό του Ηρακλή μες τη περιοχή μας, έπιασε δυνατό σουτ, αρχικά απέκρουσε ο Γιαγκιλίτσης και στη συνέχεια ο Παναγιωτόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Κουμπαρούλη να βγάζει ωραία πάσα στον Καλύβα, αυτός να φτάνει απέναντι στο τερματοφύλακα αλλά το πλασέ του απεκρούσθηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Αστακού.

88′ Εκπληκτική ευκαιρία για τον Αστέρα, με τον Γαβρίνα να κλέβει αρχικά τη μπάλα στο κέντρο και να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στο τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως ήταν άστοχο, ενώ είχε τη δυνατότητα να σπάσει τη μπάλα αριστερά στον αμαρκάριστο Καλύβα.

92′ ΓΚΟΛ και 3-3, με ανύπαρκτο φάουλ που σφύριξε ο διαιτητής στον Παναγιωτόπουλο από όπου προήλθε η ισοφάριση. Από δεξιά εκτελέστηκε το φάουλ για τον Αστακό, με τη μπάλα να φτάνει στη μικρή περιοχή μας και ο επιθετικός μόνος με κεφαλιά να πλασάρει τον Γιαγκιλίτση για το τελικό 3-3. (Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο επιθετικός του Αστακού να χάνει μόνος του τη μπάλα και να πέφτει κάτω χωρίς να έρθει σε επαφή ο αμυντικός μας μαζί του)

Με λάθη η διαιτησία των κ.κ. Ζύγα, Μπουκουβάλα και Ροδάτου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ντζιβανάκης) Γιαγκιλίτσης, Νικολέρης (57′ Διαμαντόπουλος), Κουμπαρούλης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντακόπουλος (46′ Ταρούσα), Τριφιάτης, Καλύβας, Μωραϊτης, Γαβρίνας, Στάθης (61′ Μιχάι), Κουφός (83′ Κοτοφώλης)

Στον πάγκο ήταν επίσης οι: Κοκώρης, Γαντζούδης και Μάκα

Πηγή: www.asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr