Με το δεξί στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ Μεσολογγίου

 

ΑΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-0

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου επικράτησε με 3-0 επί της μαχητικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής και άρχισε θετικά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας, αφού την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό.

Η ΑΕΚ Μεσολογγίου είχε καλύτερη εικόνα σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τελικά επικράτησε εύκολα με 3-0 επί της Αγίας Παρασκευής.

Στο 38ο λεπτό οι γηπεδούχες πήραν το προβάδισμα με την Δήμητρα Μαρκουτσα μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με την Γιάννα Λαζανα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ της οικοδέσποινας.

Στο δεύτερο μέρος ή αρχηγός της ομάδας της Αιτωλοακαρνανιας Γρομητσαρη Μ. με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που κέρδισε η Φιλανδριανου διπλασίασε τα τέρματα στο 70ο λεπτό και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε η πρωτοεμφανιζομενη Βραζιλιάνα παίκτρια Τ. Gomes Farias με ωραία κεφαλιά σε κόρνερ της Μαρκουτσα στο 80ο λεπτό.

Έτσι η ΑΕΚ Μεσολογγίου πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς για το πρωτάθλημα της Α εθνικής κατηγορίας γυναικών.

ΑΕΚ Μεσολογγίου: (Γιαννης Γουλής) Παναγιωτοπούλου, Παπαδογεωργου (64' Πετσίνη), Λαζανα Ι. (λ. τραυμ. 75' Βράνα-Τριανταφύλλου), Μοκκα, Παναγιωτακοπούλου (46'Φιλανδριανου), Γεωργίου (84' Πιζανια), Ζαχαρατου (84' Τζουμερκιώτη), Γρομητσαρη, Βάτσικα, Μαρκουτσα Δ., Gomes Farias T.

ΑΟ Αγία Παρασκευή: Πετρακη, Μαστοράκη, Μαμανη, Σταμπουλη, Γουλια(40 'Γιανογλου) , Δούλη, Δεσπολλαρη, Τζεμπετζη(75' Σανίδα) , Τοπαλιδη, Μαιδιωτη, Χαριτου (75 'Παιδα).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr