Επιστροφή με Κύπελλα για την Ακαδημία του Αστέρα Μεσολογγίου από τη Λευκάδα!

 

Μετά τη Καρδίτσα και τη Ναύπακτο, σειρά είχε η Λευκάδα να εντυπωσιάσουν οι παίκτες των Ακαδημιών του Αστέρα Μεσολογγίου, από όπου επιστρέφουν με τρία Κύπελλα!!!

Συγκεκριμένα, στους αγώνες που διεξήχθησαν σήμερα το πρωί, Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, όλες οι ομάδες μας πέτυχαν μόνο νίκες και έκλεισαν νικηφόρα την παρουσία τους στο τετραήμερο Τουρνουά “superior cup Λευκάδα”.

Η τελική κατάταξη των ομάδων μας στο Τουρνουά ήταν:

η Κ10 Αστέρας Μεσολογγίου κατέλαβε τη 2η θέση,

η Κ12 Αστέρας Μεσολογγίου κατέκτησε τη 1η θέση και παρέλαβε το τρόπαιο του νικητή!!!

η Κ14 Αστέρας Μεσολογγίου κατέλαβε τη 2η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη εν γένει παρουσία των ομάδων μας στο τουρνουά, των παικτών και του προπονητικού team ήταν αξιοθαύμαστη και αξιοπρόσεχτη και έλαβαν τα συγχαρητήρια τόσο από τους διοργανωτές του Τουρνουά όσο και από τις άλλες αποστολές των Ακαδημιών που συμμετείχαν σε αυτό.

Επίσης, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου όπου διέμεινε τρεις μέρες η αποστολή της Ακαδημίας μας εξέφρασαν την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες στους υπεύθυνους της αποστολής για την άψογη στάση και συμπεριφορά των μικρών μας παικτών και ανανέωσαν το ραντεβού σε μελλοντικά τουρνουά!

Η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου συγχαίρει τους προπονητές της αποστολής Γιώργο ΠετσίνηΝικόλα Παλιάτσα και Χρήστο Ζαπάντη για τις νέες επιτυχίες τους στο Τουρνουά, καρπός της σπουδαίας δουλειάς που επιτελούν στις Ακαδημίες εδώ και τρία χρόνια και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη τις προσπάθειές τους!

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Ακαδημίας μας που συμμετείχαν στο Τουρνουά  “superior cup Λευκάδα” τόσο για τις ποδοσφαιρικές επιτυχίες τους όσο και για την όλη τους εξωαγωνιστική τους παρουσία και τους ευχόμαστε πάντα παρόμοιες επιτυχίες!!!

Ευχαριστούμε θερμά, επίσης, και τους γονείς των παιδιών για την αμέριστη συμπαράσταση και εμπιστοσύνη που δείχνουν απέναντι στον Σύλλογό μας και στους προπονητές μας.  Με τη σειρά μας, η Διοίκηση του Αστέρα Μεσολογγίου, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους προπονητές και τα παιδιά που συμμετέχουν στην Ακαδημία μας παρέχοντας τις καλύτερες προϋποθέσεις αγωνιστικής εξέλιξης τους.

Πηγή: asterasmessolonghi.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr