Ήττα για την ΑΕΜ από τον Αμβρακικό στο ντέρμπι της αγωνιστικής

 

Με το αριστερό μπήκε η νέα χρονιά για την ΑΕΜ, με την ομάδα του Μεσολογγίου να γνωρίζει εντός έδρας στην επιστροφή της στο ΔΑΚ Μεσολογγίου (βοηθητικό γήπεδο) στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ήττα με σκορ 1-2 από την ομάδα του Αμβρακικού Λουτρού.

Η ομάδα του Αμβρακικού παρ ότι κατέβηκε στο παιχνίδι με μόλις 14 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων ο ένας μόλις 15 ετών (Γιώτης) υποχρέωσε τους γηπεδούχους και πρωτοπόρους στο πρωτάθλημα στην πρώτη τους ήττα την φετινή χρονιά, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στους δυο βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, τα δυο γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι δυο από της τρεις χειμερινές μεταγραφές της ομάδας του Λουτρού, με τους Μακρυπίδη και Δημαρά να βρίσκουν με το καλημέρα δίχτυα.

Όσον αφόρα την εξέλιξη του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού πιο αποφασιστικά και δυνατά με τους γηπεδούχους να ισορροπούν στη συνέχεια το παιχνίδι.

Στο 25΄ σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Κοκώρη για την ομάδα του Λουτρού, σουτ του Μακρυπίδη και 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν για την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα με το 0-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Λουτρό στο 46΄ θα απολέσει μεγάλη ευκαιρία, όταν από θέση τετ τα τετ ο Κοκώνης θα νικηθεί από τον Κοκώρη.

Από εκείνο το σημείο η ΑΕΜ θα πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού και θα πιέσει για την ισοφάριση, με τους φιλοξενούμενους όμως στο 63΄σε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Δημαρά ο οποίος είχε περάσει στο παιχνίδι πριν λίγα λεπτά να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του με δυνατό ευθύβολο σουτ στην κλειστή γωνιά του Κοκώρη 0-2.

Στο 67΄ο Παγώνης θα ανατρέψει τον Γαβρίνα στην περιοχή, με τον κ. Γκιάφη να καταλογίζει το πέναλτι, με τον Μιχαλόπουλο να είναι εύστοχος απέναντι από τον Ζέρβα μειώνοντας σε 1-2.

Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν στο μισό γήπεδο για την ισοφάριση, χάνοντας στο 69΄και στο 79΄σε ισάριθμα σουτ των Αθανασόπουλου και Χαλαζιά μεγάλες ευκαιρίες, με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Το κερασάκι στις χαμένες ευκαιρίες για την ΑΕΜ θα έρθει στο 96΄, όταν σε σουτ του Πιστιόλη η μπάλα θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πελε, ενώ αρκετός ήταν και ο κόσμος που βρέθηκε μετά από καιρό σε αγώνα της ΑΕΜ, με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση ειδικά του πρώτου μέρους να μην τους ικανοποίει.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Σουτ του Καμμένου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Μιχαλόπουλου, με τον Ζέρβα να αποκρούει και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

19΄Δυνατη εκτέλεση πλάγιου από τον Χαλαζία στην περιοχή, άστοχη έξοδο του Ζέρβα, κεφάλια προ κενής εστίας Κράνη ψηλά άουτ.

23΄Εκτελεση φάουλ στην περιοχή του Καμμένου, κεφαλιά Κοκώνη άουτ.

24΄Δυνατο σουτ του Κράνη άουτ.

25΄ΓΚΟΛ, φάση διάρκειας στα καρέ των γηπεδούχων, σουτ του Καμμένου με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς, νέο σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του Μακρυπίδη και 0-1.

37΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Κράνη, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Ζέρβας.

46΄Γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Κοκώνη να βγαίνει απέναντι από τον Κοκώρη σε θέση τετ τα τετ, με το τελευταίο να αποκρούει και να αποσοβεί ένα δεύτερο τέρμα για την ομάδα του.

53΄Σεντρα Αθανασόπουλου στην περιοχή, κεφαλιά Γαβρίνα ψηλά άουτ.

63΄ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Γώγα να βρίσκει ωραία από δεξιά τον Δημαρα, ο όποιος με ατομική προσπάθεια και δυνατό ευθύβολο σουτ στη κλειστή γωνιά του Κοκώρη θα κάνει το 0-2.

67΄ΓΚΟΛ, ο Παγώνης θα ανατρέψει τον Γαβρίνα στην περιοχή, με τον κ. Γκιάφη να καταλογίζει το πέναλτι, με τον Μιχαλόπουλο να είναι εύστοχος απέναντι από τον Ζέρβα μειώνοντας σε 1-2

69΄Σέντρα του Τριφιάτη, δυνατό σουτ του Αθανασόπουλου, με τη μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

79΄Δυνατο σουτ από το ύψος της περιοχή του Χαλαζια, με τη μπάλα να «γλύφει» το δεξί κάθετο δοκάρι και να περναει άουτ.

92΄Σέντρα του Κράνη, κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής του Κουφού άουτ.

95΄Δεύτερη κίτρινη κόκκινη για τον Ζέρβα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα.

96΄Τεραστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ του Πιστιόλη θα προσκρούσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Ροδάτος και Πατρόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Κοκώρης, Τριφιάτης (Ζαβιτσάνος), Αθανασόπουλος, Κράνης, Κάκκος, Αυτζής, Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας, Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας (62΄Κουφός).

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Ζέρβας, Μπαλάφας, Φονιας, Κοκώνης Ε., Αριστόπουλος, Γώγα, Παγώνης, Παγώνης, Καμζέλας, Κοκώνης, Καμμένος (79΄Γιώτης, 95΄Πριντζιος), Μακρυπίδης (59΄Δημαράς).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr