ΑΕ Μεσολογγίου: Οι επόμενες 10 ημέρες οριοθετούν τους στόχους

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22/7 στα γραφεία των παλαιμάχων στο λιμάνι Μεσολογγίου η προγραμματισμένη γενική συνέλευση για την Αθλητική Ένωση Μεσολογγίου.

Για ακόμα μία χρονιά οι φίλοι της ομάδας του Μεσολογγίου έδειξαν ότι δεν τους ενδιαφέρει αν υπάρχει επόμενη μέρα για το ιστορικό σωματείο, και το μόνο που τους νοιάζει είναι η κριτική μέσα από το ίντερνετ και στις καφετερίες και τα καφενεία η οποία κιόλας είναι ανέξοδη.

Πάμε τώρα να δούμε τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή τη συνάντηση παρουσία μελών του Δ.Σ παικτών και λιγοστών φίλων της ομάδας.

Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Κατσαγανη όσο αφορά την περσινή κατά γενική ομολογία ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο ο σύλλογος εγκλωβίστηκε γιατί αυτή είναι η αλήθεια στην εν λόγω διοργάνωση, μετά ακόλουθα αποτελέσματα.

Ένα μικρό παράδειγμα είναι ότι αν η ομάδα δεν κατέβαινε στο πρωτάθλημα που είχε δηλώσει (κανείς δεν περίμενε ότι θα τοποθετούσαν την ομάδα στον 3 όμιλο) οι ποινές τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και βαθμολογικό θα οδηγούσαν το σύλλογο σε αφανισμό με βάση τους νέους κανονισμούς.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο άνοιγμα που έχει η ομάδα προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο είναι περίπου στις 5.000€ που μαζί με το πρόστιμο 3.000€ από το παιχνίδι στο οποίο δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ομάδα στη Μύκονο (και -5 βαθμούς από για τη νέα χρονιά), μιλάμε για ένα ποσό της τάξης των 8.000€.

Όπως ειπώθηκε έγιναν κάποιες επαφές με ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί και κατά το παρελθόν με τον σύλλογο αλλά ήταν όλες αρνητικές στο ενδεχόμενο να εμπλακούν εκ νέου.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι τις προσεχείς 10 ημέρες να γίνουν κάποιες καινούριες επαφές με ανθρώπους οι οποίοι μπορούν και έχουν την δυνατότητα εφόσον θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να οριοθετηθούν και οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονιά.

Αυτό που προβληματίζει άπαντες είναι ότι η ομάδα δεν θα έχει τη δυνατότητα αμεσα να χρησιμοποιήσει το κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, στο οποιο ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι εργασίες καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν τις εργασίες που έχουν απομείνει συμφωνα με το ρεπορταζ για την αποπεράτωση του έργου (ταρτάν στίβου και αγωνιστικός χώρος) κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα καθώς και η πίεση από την Δημοτική Αρχή είναι έντονη προς τον ανάδοχο του έργου.

Αυτό που ενημέρωσαν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι η ΑΕΜ θα αγωνιστεί στο βοηθητικό γήπεδο το οποίο αυτή την χρονική στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, όλοι γνωρίζουν όμως ότι αυτό μέσα στο χειμώνα μπορεί να αλλάξει άρδην, και ότι θα υπάρξει συνάντηση με τον Δήμο μήπως και μπορέσει να βρει μια λύση με μια σιδερένια κερκίδα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του φίλαθλου κοινού.

Αυτό που θέλω να αναφέρω για το τέλος είναι ότι ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα 4-5 άτομα ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ, που η αγάπη τους για την ομάδα παραμερίζει κάθε ενδοιασμό και δυσκολία.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr