Φιλικό ξεμούδιασμα για την ΑΕΜ κόντρα στον Αστέρα Μεσολογγίου

Φιλικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου για την ΑΕ Μεσολογγίου το απόγευμα της Πέμπτης στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με την ομάδα του Γιώργου Ζήκου να είναι νικήτρια με σκορ 4-0.

Η ομάδα της ΑΕΜ παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις καθώς για διαφορετικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν οι Μπαλαμπάνης, Κράνης, Ζαβιτσάνος, Πλαστήρας, Διαμαντόπουλος, Βαρούχος και Νικολόπουλος.

Γιώργος Ζήκος και Νίκος Παλιάτσας έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεση τους.

Για την ιστορία τα τέρματα για την ΑΕΜ σημείωσαν οι Γαβρίνας, Πιστιόλης (2) και Κούσουλας.

Η νεανική ομάδα του Αστέρα Μεσολογγίου η οποία τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγοριας θα δώσει αύριο Σάββατο ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Τρίκαρδο Κατοχής στις 5:00 στο βοηθητικό του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δυο ομάδες.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Ζήκος) Ζέρβας, Κάκκος, Ντρούκας, Τριφιατης, Τσωλας, Κουφός, Αυτζής, Κούσουλας, Γαβρίνας, Πασπαλιάρης, Πιστιόλης.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Νίκος Παλιάτσας) Κοκώρης, Ζόγκου, Σέβα, Μπαζίνης, Νασόπουλος, Ντίμο, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Κρανιώτης, Βασιλείου, Μένκεν.

Αγωνίστηκαν και οι: Μόγιας, Ζέλιος, Τσακάλης, Μαυραγάννης, Χάσκο, Πρεμέτης Βασιλείου Π.,  Κατσαδούρης, Σταμάτης και Ψυχράμης.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr