Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με νίκη στο φιλικό με Τρίκαρδο Κατοχής ο Αστέρας Μεσολογγίου

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των φιλικών αγώνων για τον Αστέρα Μεσολογγίου, καθώς επικράτησε του Τρίκαρδου Κατοχής με σκορ 2-0. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, το απόγευμα, στο βοηθητικό Δ.Α.Κ., Μεσολογγίου, παρουσία φίλων της ομάδας μας.

Πάνω από το θετικό αποτέλεσμα, αυτό που μέτρησε σήμερα είναι η πολύ καλή εικόνα των παικτών μας, που αν και είναι καινούρια και νεανική ομάδα, δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει θέαμα και ουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Για έναν ακόμα αγώνα προετοιμασίας, ο προπονητής μας είδε τους παίκτες της ομάδας μας να βγάζουν πολύ καλή εικόνα, με πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο, με πολλά τρεξίματα, με αλληλοκαλύψεις και με ωραίους αυτοματισμούς, χαροποιώντας το τεχνικό τιμ της ομάδας μας. Οι νεαροί μας παίκτες έχουν μπολιαστεί με τους παλιούς και φαίνεται ότι η προσπάθεια που θα γίνει φέτος θα έχει αξιόλογα αποτελέσματα.

Για την ιστορία οι σκόρερ του αγώνα ήταν:

18′ ΓΚΟΛ και 1-0 για τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκόρερ τον Μπαζίνη, με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντίμο, από αριστερά, στο 2ο δοκάρι ο σκόρερ ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

21′ ΓΚΟΛ για το τελικό 2-0, με σκόρερ τον Γιαννόπουλο, με ατομική  προσπάθεια που ξεκίνησε από δεξιά, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε στη περιοχή του Τρίκαρδου και με σουτ στην απέναντι γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Αστέρας Μεσολογγίου: (Παλιάτσας) Κοκώρης, Ζόγκου, Πρεμέτης, Μπαζίνης, Μόγιας, Ντίμο, Ισαακίδης, Γιαννόπουλος, Κρανιώτης, Βασιλείου και Τσακάλης

Αγωνίστηκαν , επίσης, οι: Νασόπουλος, Ζέλιος, Τσιριμώκος, Χάσκο, Βασιλείου Π., Σταμάτης Μαυραγάννης, Μέννεν, Χριστοδουλάτος και Κατσαδούρης

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr