Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΜ από τον Κεραυνό Γαβαλούς

 ΑΕ

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα για την ΑΕΜ με το ίδιο σκορ 1-0, αυτή την φόρα όμως εντός έδρας από την ομάδα του Κεραυνού Γαβαλούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την κυκλοφορία της μπάλα καθ ολη την διάρκεια του παιχνιδιού, και πάρα τον ανορθόδοξο τρόπο (γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή) για μια ακόμα φόρα πλήρωσαν την αστοχία τους να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Κεραυνού κατάφερε σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε, και μετά από μια ατομική προσπάθεια και ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου στο 35΄να πάρει κεφάλι στο σκορ, και τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι άνθρωποι της ομάδας του Μεσολογγίου έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία μιλώντας για αλλοίωση αποτελέσματος (προηγήθηκε το παιχνίδι στο Δοκίμι που η ΑΕΜ φωνάζει, και απ ότι φαίνεται με βάση και το βίντεο έχει δίκιο για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Μακρή στο 77΄) αυτή την φόρα φωνάζουν για την ακύρωση του τέρματος στο 53΄του Πιστιόλη μετά από υπόδειξη του πρώτου βοηθού κ. Βλαχοδήμου με τον παίκτη της ΑΕΜ να καλύπτεται καθαρά από αμυντικό των φιλοξενούμενων.

Το φιλμ του αγώνα:

2΄πλασέ του Φούντα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

4΄σέντρα από δεξιά, σουτ του Πασπαλιάρη ψηλά άουτ.

14΄κόρνερ από αριστερά στο πρώτο δοκάρι, γυριστή κεφάλια Κάκκου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

35΄ΓΚΟΛ, προσπάθεια Παπαδόπουλου από δεξιά, ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής και πλάγια με την μπάλα να καταλήγει στην δεξιά γωνιά του Ζέρβα 0-1.

51΄σεντρα Γαβρίνα στην περιοχή, κεφαλιά Πιστιόλη ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

53΄πασα του Τριφιάτη στο ύψος της περιοχή για τον Πιστιόλη με σουτ ο τελευταίος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Υπόδειξη από τον πρώτο βοηθό για οφσάιντ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

69΄πλασε Διαμαντόπουλου μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

82΄σουτ του Γαβρίνα μέσα από την περιοχή, προβολή του Γερατσιάν με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 91΄οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με 10 παίκτες καθώς ο νεαρός Λυμπέρης θα που είχε περάσει πριν 1΄λεπτο στο παιχνίδι θα δει δυο κίτρινες κάρτες (κόκκινη) για φάουλ στη μεσαία γραμμή και εν συνεχεία για χέρι.

Στο 96΄θα έχουμε την φάση του αγώνα, εκτέλεση κόρνερ από αριστερά για την ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο, κεφαλιά του Αυτζή μέσα από την μικρή περιοχή με τον Κατερινόπουλο με εντυπωσιακή εκτίναξη να κραταει το μηδέν και τους τρεις βαθμούς της νίκης για την ομάδα του.

Υγ. Όπως γίνεται αντιληπτό το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου κόντρα στην ΑΕ Αγίου Δημητρίου εντός έδρας είναι ένας πρόωρος τελικός, καθώς η ΑΕΜ είναι ήδη στο -11 από την κορυφή. Ενδεχόμενη νέα απώλεια βαθμών σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από άνθρωπο της ομάδας αναμένεται να επιφέρει ραγδαίες εξελίξεις για τον ιστορικό σύλλογο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Βλαχοδήμος και Κουτρουμάνος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Ζήκος) Ζέρβας, Τριφιάτης, Ζαβιτσάνος (67΄Λαγός), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης, Κουφός (67΄Μιχαλόπουλος), Γαβρίνας (86΄Ντρούκας), Πασπαλιάρης, Διαμαντόπουλος (74΄Βαρούχος).

Κεραυνός Γαβαλούς: (Σπύρος Μπούρδος) Κατερινόπουλος, Κουτσιας (94΄Μπεσίρης), Μπαρμπαρούσης, Γιερατσιάν, Τασσός, Χαλαζιάς, Φούντας (59΄Μουρτζιάπης), Κοσμάς, Παπαδόπουλος (90΄Λυμπέρης), Σεραφίγγος, Αθανασόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

 

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr