Canoe Kayak Sprint Training Camp - Μάρτιος 2025
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, με αφορμή τη συζήτηση που έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα για τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας, υπενθυμίζει μία από τις πιο χαρακτηριστικές δράσεις του στον τομέα του αθλητικού - προπονητικού τουρισμού.
Η λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, με τον μοναδικό φυσικό της πλούτο και σχεδόν μηδενική περιβαλλοντική επιβάρυνση, μπορεί να αποτελέσει διεθνή προορισμό για κωπήλατα αθλήματα, όπως το canoe kayak sprint.
Από το 2006, ο Όμιλος εργάζεται συστηματικά προς αυτή την κατεύθυνση, αναδεικνύοντας το οικοσύστημα της περιοχής ως ιδανικό πεδίο προπονήσεων και αθλητικών διοργανώσεων.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, δημιουργήθηκε πρόσφατα προωθητικό βίντεο, με πλάνα από το τελευταίο προπονητικό κοινόβιο που πραγματοποιήθηκε στη λιμνοθάλασσα.
Σε αυτό συμμετείχαν αθλητές από kayak clubs της Ουγγαρίας, καθώς και μέλη της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.
Η επιμέλεια του βίντεο έγινε από τον Εμμανουήλ Ψάλια.
Το βίντεο είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του Ομίλου: www.nommes.gr
Ήδη έχει αρχίσει να προβάλλεται σε διαδικτυακά κανάλια της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον για νέες επισκέψεις canoe kayak clubs στην περιοχή μας το φθινόπωρο.
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου συνεχίζει να επενδύει στην ανάδειξη της λιμνοθάλασσας, όχι μόνο ως φυσικού θησαυρού, αλλά και ως διεθνούς κέντρου αθλητισμού και οικοτουρισμού.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου