Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται τα εισιτήρια του 7ου τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" που διοργανώνουν ο Δήμος Αγρινίου με τον Α.Ο. Αγρινίου στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου "Μιχάλης Κούσης".
Στο τουρνουά θα συμμετέχουν η Δόξα Λευκάδας, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ο Πρωτέας Βούλας και οι Vikos Φalcons, καθώς και οι ομάδες U14 του Α.Ο. Αγρινίου και του Κρόνου Αγρινίου.
Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στις 17:00 θα αγωνιστούν η Δόξα Λευκάδας με τους Vikos Φalcons και στις 19:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.
Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου στις 14:30 θα γίνει ο αγώνας της U14 του Α.Ο. Αγρινίου με την U14 του Κρόνου Αγρινίου, στις 17:00 θα γίνει ο μικρός τελικός της διοργάνωσης και στις 19:00 ο μεγάλος τελικός.
Τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι στην τιμή των 3 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια "ΦΛΟΓΑ".
Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα ακόλουθα σημεία πώλησης:
- Το φαρμακείο του Περικλή Γερμανού στην οδό Βότση 5.
- Το τεχνικό πολυκατάστημα "ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ Ο.Ε." στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αγρινίου - Ιωαννίνων.
- Το cafe - wine bar BLEND στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 9.
- Το εστιατόριο ZLAP στη γωνία των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ανδρέα Παναγοπούλου.
- Το κατάστημα ανδρικών ενδυμάτων POSTO VERDI στην οδό Παπαστράτου 50.
- Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων BOCORO FASHION στην οδό Μπαϊμπά 12.
- Το αρτοποιείο ΣΙΑΠΛΑΟΥΡΑ στην οδό Σπύρου Τσικνιά 23.
7ο τουρνουά αγάπης "Μαργαρίτα Σαπλαούρα"
"Πίστεψε στη δύναμή σου!"