ΑΕ Μεσολογγίου – Παναγρινιακός 1-0
Σεφτέ στις νίκες 1-0 και στους βαθμούς για την ΑΕΜ, η οποία για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος φιλοξένησε στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Παναγρινιακού.
Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου μετρούσε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δυο ήττες εκτός έδρας, καθώς έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο αυτό με τον Απόλλων Δοκιμίου για την 2η αγωνιστική που αναβλήθηκε.
Όσον αφόρα το σημερινό παιχνίδι, λιγοστές οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, με το παιχνίδι να κρίνεται στο 85΄από τα έντεκα βήματα με πέναλτι που κέρδισε ο Κοντομήτσος σε μαρκάρισμα του Σωτηρόπουλου και εκτέλεσε εύστοχα ο κάπτεν της ΑΕΜ Παναγιώτης Δενδρινός δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.
Για την 5η αγωνιστική η ομάδα του Μεσολογγίου θα φιλοξενήσει στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου τον Αστέρα Αγρινίου.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
20΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, πλασέ του Κούσουλα στο οριζόντιο δοκάρι.
35΄πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους σε γρήγορη αντεπίθεση, πλασέ του Αγγέλη αποκρούει ο Δουλιώτης σε δυο χρόνους.
83΄ανατροπη του Κοντομήτσου από τον Σωτηρόπουλο στο όριο της περιοχής πέναλτι, έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες και τους ανθρώπους του Παναγρινιακού ότι ο Κοντομήτσος ήταν εκτός περιοχής.
85΄ΓΚΟΛ, την εκτέλεση του πέναλτι θα αναλάβει ο αρχηγός της ΑΕΜ Παναγιώτης Δενδρινός στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνιά του Μπότα 1-0.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καρράς, Ζαχαράτος και Κακατσίδης.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Παλιάτσας Γ., Κάκκος, Τάσσος, Μπαλαμπάνης, Δενδρινός, Πιστιόλης (89΄Κράνης), Κούσουλας, Αθανασόπουλος (76΄Αυτζής), Μιχαλόπουλος (22΄λ.τ Κοντομήτσος), Παλιάτσας Θ.
ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ: (Βασίλης Παστρωμάς) Μπότας, Βλάχος, Κρανίας (89΄Κουσης), Κοντογιάννης, Σωτηρόπουλος, Τσιαντής, Αγγέλης (62΄λ.τ Σαλαπας), Μακρυπίδης (89΄Μπακαλης), Κοκώνης, Πατίλας, Κοσμάς.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση: video Γιάννης Αμούργης