Η ''Πνοή'' στην ημερίδα κλειστού στίβου στην Πάτρα

Η Ακαδημία Στίβου ΠΝΟΗ έλαβε μέρος με 7 αθλητές-τριες στην ημερίδα αγωνισμάτων κλειστού στίβου του Σέγας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/2/2019 στην Πάτρα.

Ήταν μια σπουδαία εμπειρία στο ενεργητικό της ομάδας μας… ένα meeting υψηλού επιπέδου στο οποίο συμμετείχαν περίπου τριάντα σωματεία κλασσικού αθλητισμού. Οι αθλητές-τριες μας δοκιμάστηκαν σε δύσκολες και στρεσογόνες καταστάσεις παραμένοντας ψυχικά ανθεκτικοί και αγωνιστικοί. Ενθαρρυντικές υπήρξαν οι επιδόσεις των αθλητών μας Ελευθέριου Διαμαντόπουλου στο μήκος με άλμα 4.84 καταλαμβάνοντας την 7η θέση σε σύνολο 20 αθλητών και του Γιάννη Αντωνόπουλου που βελτίωσε την ατομική του επίδοση με άλμα 4.05.

Ο αθλητισμός παραμένει ένα εργαλείο που διαμορφώνει θετικά την προσωπικότητα των νέων και τους προετοιμάζει ώστε να είναι ικανοί να αγωνίζονται με δύναμη και αξιοπρέπεια σε κάθε φάση της ζωής τους.

Εκ της διοικήσεως

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr