Στίβος: Mεταλλια για τον σύλλογο ''ΠΝΟΗ'' Μεσολογγίου

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου έκανε μια σπουδαία εμφάνιση στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Κ16) το Σάββατο 22/05/2021 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας! Συναθλητές-αντίπαλοι από 27 αθλητικά σωματεία της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Βορείας Πελοποννήσου αναμετρήθηκαν επί ίσοις όροις.

Η ΠΝΟΗ κέρδισε την 3η θέση στο βάθρο των νικητών στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ80μ με τις αθλήτριές της, Άννα Αντωνοπούλου, Βασιλική Καντερέ, Μαρία Δαουτίδη και Εύη Δημάκη!

Στα ατομικά τους αγωνίσματα, η Βασιλική ξεχώρισε στα 150μ κατακτώντας την 3η θέση σε μια γρήγορη κούρσα με χρόνο 20.03 και στο ίδιο αγώνισμα τερμάτισε στην 5η θέση η Εύη με χρόνο 20.50!

Η Άννα για 2η συνεχή χρονιά ‘’έπιασε το όριο βαθμολόγησης’’ στα 80μ και απέδειξε τη σταθερή αθλητική της πορεία.

Η Μαρία (Κ14)αγωνιζόμενη στα 1200μ βελτίωσε την ατομική της επίδοση σε έναν αγώνα με μεγαλύτερες ηλικιακά συναθλήτριες (Κ16).

Έπειτα από 6μηνη καθολική αθλητική στασιμότητα η προσπάθεια των αθλητριών μας και το αποτέλεσμα αυτής αποκτά μεγαλύτερη σημασία.

Συνεχίζουμε… επικεντρωμένοι στη διαδικασία της πρόκλησης και όχι στον αριθμό των νικών γιατί και οι θρίαμβοι και οι ήττες είναι απλά μαθησιακές εμπειρίες και διδάγματα που σμιλεύουν χαρακτήρες και ανοίγουν το δρόμο προς την ενηλικίωση.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr