ΠΝΟΗ: «Φλερτάροντας» με το χάλκινο μετάλλιο

Εξαιρετική η παρουσία του αγωνιστικού τμήματος ‘’ΠΝΟΗ Μεσολογγίου’’ και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων-Κορασίδων (Κ18) που διεξήχθη στο πανέμορφο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας. Τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα είναι αγώνες πρόκρισης για τα Πανελλήνια!

Ο άλτης και σπρίντερ αθλητής μας Ελευθέριος Διαμαντόπουλος πέρασε με άνεση στον τελικό του μήκους και μας χάρισε ένα σπουδαίο άλμα αγγίζοντας τα 6.00μ (5.92μ) και χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για μόλις…ένα εκατοστό! Αυτή είναι η φύση των αγώνων…όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Στη γρήγορη κούρσα των 100μ κατάφερε να τερματίσει 9ος στην τελική κατάταξη των 31 αθλητών.

Η Βασιλική Καντερέ κατέλαβε την 6η θέση στα 100μ στις 39 συμμετέχουσες και ηλικιακά μεγαλύτερες αθλήτριες.

Η Εύη Δημάκη στα 200μ ήταν 9η στις 43 συναθλήτριές της σε επίσης μεγαλύτερη κατηγορία.

Όλοι οι αθλητές-τριές μας ‘’έπιασαν το όριο βαθμολόγησης’’ και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την πρόοδό τους.

Ο χώρος του αθλητισμού είναι ένας χώρος πραγματικής διαπαιδαγώγησης! Προσφέρει ιδανικά πρότυπα για τους νέους γιατί τους ωθεί σε μια δημιουργική ενασχόληση, σε μια γόνιμη αφοσίωση, προσπάθεια και διεκδίκηση.  

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr