ΣΤΙΒΟΣ ΠΝΟΗ: 2η θέση & Ασημένιο μετάλλιο στα 150μ

Το αγωνιστικό τμήμα στίβου της Πνοής έλαβε μέρος στους αγώνες στίβου στο Αίγιο "ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2021", το Σάββατο 19 Ιουνίου. Οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τη φυσική τους κατάσταση ενόψει των Πανελληνίων Αγώνων!

Ο σύλλογός μας κέρδισε τη 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο) στα 150μ. με την σπρίντερ αθλήτριά μας Βασιλική Καντερέ. Στην ίδια κούρσα ξεχώρισε και η Εύη Δημάκη στην 6η θέση. Η Άννα Αντωνοπούλου επίσης έτρεξε στα 150μ. και με υπερπροσπάθεια πέρασε τη γραμμή τερματισμού (2η στη σειρά της) καταγράφοντας ατομικό ρεκόρ στα 21.81. Η αθλήτρια αντοχής Μαρία Δαουτίδη έκανε ατομικό ρεκόρ στα 1200μ. βελτιώνοντας τον χρόνο της κατά 27 δευτερόλεπτα. Ο άλτης Ελευθέριος Διαμαντόπουλος αγωνιζόμενος στη μεγαλύτερη κατηγορία (ΑΝΔΡΩΝ) κατετάχθη 9ος στην τελική κατάταξη με άλμα στα 5.76μ.

Στο στάδιο Αιγίου η προπονήτριά μας Σταθακοπούλου Μαρία έκανε τα πρώτα της αθλητικά βήματα πριν από 30 περίπου χρόνια. Ο αθλητικός χώρος τότε ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το δικό μας στάδιο (χωμάτινος στίβος). Εν έτει 2021, το Αίγιο έχει πλέον στάδιο με ταρτάν και διοργανώνει και αγώνες στίβου. Το ΔΑΚ Μεσολογγίου βρίσκεται σήμερα σε χειρότερη κατάσταση από τότε... οι ευθύνες είναι διαχρονικές...

Ο αθλητισμός μιας πόλης αντικατοπτρίζει τον πολιτισμό της. Ευελπιστούμε άμεσα να προκηρυχτεί ο διαγωνισμός για την κατασκευή ενός πλήρους και λειτουργικού σταδίου στίβου με ταρτάν που αναμένουμε τα τελευταία χρόνια και ήταν και το πρωταρχικό έναυσμα της ίδρυσης - το 2017 - του αθλητικού μας συλλόγου.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στους αθλητές-τριές μας για την εμφάνισή τους και στους γονείς-συμπαραστάτες στους αγώνες μας!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr