Χάλκινο μετάλλιο για την «Πνοή» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Χάλκινο μετάλλιο για την ΠΝΟΗ στα 100μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16

Το αγωνιστικό τμήμα στίβου της Πνοής έλαβε μέρος το Σάββατο και την Κυριακή 26 & 27 Ιουνίου 2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο των Πατρών. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου έχει δοκιμαστεί με απόλυτη επιτυχία στη διοργάνωση σημαντικών αγώνων καθώς διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις, ιδανικές συνθήκες Αγώνων, τεχνογνωσία και εμπειρία.Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι η αρχαιότερη αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα καθώς το πρώτο πρωτάθλημα έγινε το 1896. 

Συγχαίρουμε την αποστολή μας για τη σπουδαία της εμφάνιση σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο αθλητής μας Σπύρος Κατσώνης κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. με εμπόδια! Η αθλήτριά μας Βασιλική Καντερέ τερμάτισε 5η στη γενική κατάταξη στο ατομικό της αγώνισμα των 150μ. Η Εύη Δημάκη στο ίδιο αγώνισμα κατέλαβε τη 12η θέση στα τελικά. Οι δύο αθλήτριές μας μαζί με τη συμμετοχή της Άννας Αντωνοπούλου και Μαρίας Δαουτίδη βελτίωσαν την ομαδική τους επίδοση στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ80μ. και μάς χάρισαν μια συγκλονιστική κούρσα. Σε μια μάχη μέχρι τέλους που όλα κρίθηκαν στο νήμα, η ομάδα μας τερμάτισε 1η στη σειρά της και σε σύνολο 17 ομάδων σκυταλοδρομίας κατέκτησε την 6η θέση. Η εμπειρία του συναγωνισμού, η συναναστροφή, η δημιουργία νέων φίλων που μοιράζονται το ίδιο πάθος… αξία ανεκτίμητη.  

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr