Ο Στίβος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου στην Προπονητική Ημερίδα του ΣΕΓΑΣ

 

Η ΠΝΟΗ έλαβε μέρος στην Προπονητική Ημερίδα Στίβου που διοργανώθηκε με επιτυχία στην Πάτρα το Σάββατο 29/1/2022. Πολύ μεγάλη η συμμετοχή των αθλητικών σωματείων (περίπου 40) και προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες του αγώνα σε συνδυασμό με τα αυστηρά πρωτόκολλα της πανδημίας και τον βροχερό καιρό μεγάλωσε η χρονική διάρκεια της ημερίδας.

Ένα meeting υψηλού επιπέδου σε αθλητικό δυναμικό που τέσταρε την αγωνιστική κατάσταση των αθλητριών μας! Μια αξιοπρεπή εμφάνιση από τις σπρίντερ αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν στα 60μ. με βασικό στόχο την πολύτιμη εμπειρία και τη βελτίωση των ατομικών τους χρόνων. Η Άννα Αντωνοπούλου με χρόνο 9.16 τερμάτισε 2η στη σειρά της και 26η στη γενική κατάταξη των 55 διαγωνιζόμενων αθλητριών. Η Κάτια Διαμαντοπούλου με χρόνο 9.30 κατέλαβε την 6η θέση συγκρινόμενη με τις 17 συναθλήτριες της κατηγορίας της. Η Αθανασία Σαλτού με 9.81 προσπάθησε να βρει τα πατήματά της ενώ η Ευδοκία Μπαλή με χρόνο 9.90 κατέγραψε την πρώτη της συμμετοχή-εμπειρία σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο στίβος, επαγγελματικός και μη, δημιουργεί ψυχικά και σωματικά υγιείς ανθρώπους, αφού αποτελεί μια ενασχόληση υγείας και χαράς για τον καθένα και μια δραστηριότητα επιτυχίας για όσους έχουν το ταλέντο να ξεπερνούν, όχι κατ’ ανάγκη τους συναγωνιστές τους, αλλά τον ίδιο τον εαυτό τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr