Στίβος Χαρίλαου Τρικούπη: Συμμετοχή στην πρώτη προπονητική ημερίδα του ΣΕΓΑΣ (pics)

ΤΟ Σάββατο 29/01/2022 διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Κλειστό Λαδόπουλου) ημερίδα αγωνισμάτων Κλειστού Στίβου ( 60μ - 60μ Εμπόδια –Μήκος-Υψος- Τριπλούν- Επί Κοντώ) όλων των Κατηγοριών.

Συμμετείχαν αθλητές- τριες , τριάντα και πλέον Σωματείων από όλη την Ελλάδα . Το δε επίπεδο στις μεγάλες κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών ήταν υψηλό με βάση τις επιδόσεις που έγιναν για την εποχή και για πρώτο αγώνα της σεζόν.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη, συμμετείχε στους αγώνες αυτούς με τρείς (3) αθλήτριες . Με την Λυκούδη Αντριάνα στην κατηγορία γυναικών και τις νέες αθλήτριες : Αναστασίου Ελευθερία και Καπνίση Μαριτίνα που συμμετείχαν στην Κ16 (2007-2008-2009) στα 60μ επίσης.

Η Λυκούδη Αντριάνα(2003) , που αποτελεί αναμφισβήτητα το βαρύ χαρτί του στίβου της πόλης μας αγωνίστηκε στα 60Μ γυναικών. Σε μια πολύ δυνατή κούρσα κατετάγη συνολικά Τρίτη (3η) με τον καλό για την εποχή χρόνο 8.10sec , δείχνοντας την πρόοδο της και ότι είναι σε καλό δρόμο για τα 200μ και 100μ , που θα αγωνιστεί στον ανοιχτό Στίβο .

Η Αναστασίου Ελευθερία (2008) , τερμάτισε τέταρτη (4) στη σειρά της και ο χρόνος της ηταν:   9.53sec.

Η Καπνίση Μαριτίνα (2009 ), η πιο μικρή στην κατηγορία αυτή τερμάτισε επίσης τέταρτη (4) με χρόνο:9.91sec. Είναι νέες αθλήτριες και η συμμετοχή τους σε τέτοιους αγώνες θα τις βοηθήσει να εξελιχτούν αγωνιστικά. Να τονίσουμε ότι και οι δύο παραπάνω αθλήτριες μας λογω διαφόρων προβλημάτων , το τελευταίο διάστημα είχαν ελλιπή προετοιμασία.Στο αγώνισμα αυτό (60μ στην Κ16) αγωνίστηκαν συνολικά πενήντα πέντε (55) κορίτσια .   .

Ο Χαρίλαος Τρικούπης με την Ακαδημία αλλά και την Αγωνιστική του ομάδα προσπαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια για την άνοδο του Στίβου στην Πόλη μας. Το ίδιο θα κάνει και φέτος .Όμως αν οι γηπεδικές συνθήκες δεν βελτιωθούν άμεσα (ταρτάν, εμπόδια , στρώματα )το μέλλον του Στίβου στο Μεσολόγγι θα είναι ζοφερό.

Επόμενοι αγώνες για τον Σύλλογο μας θα είναι το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στην Πάτρα , Κυριακή 06/02/2022.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr