Έκοψε τη βασιλόπιτα η Πνοή για το 2022

Την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος ΠΝΟΗ που δραστηριοποιείται στο άθλημα του στίβου έκοψε την βασιλόπιτα του για το 2022! Λόγω των περιοριστικών μέτρων, η ακαδημία μας δε μπόρεσε να ενωθεί και να γιορτάσουμε όλοι μαζί με τις οικογένειές μας. Η κοπή της πίτας έγινε ξεχωριστά για το κάθε τμήμα και με παρουσία μόνο των αθλητών-τριών μας.

Στο τμήμα 1 το φλουρί κέρδισε ο αθλητής μας Πέτρος Τσιλιγιάννης, στο τμήμα 2 η τυχερή αθλήτρια ήταν η Ελένη Γρίβα, στο τμήμα 3 η Βάσια Μακρή και στο τμήμα 4 η Ευαγγελία Αντζουλάτου.

Οι τυχεροί/ές των φλουριών κέρδισαν δωροεπιταγές συνολικής αξίας 100 ευρώ, προσφορά του καταστήματος New Look - Αθλητικά Είδη- Καραγιάννης Θωμάς στο Μεσολόγγι. Ευχαριστούμε θερμά!

Ευχόμαστε από καρδιάς του χρόνου να ανταμώσουμε και να ξεφαντώσουμε χωρίς περιορισμούς. Το 2022 να μας φέρει υγεία, πρόοδο και αγωνιστικές επιτυχίες!

Τέλος, ευχόμαστε το έτος 2022 να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος το πολυπόθητο έργο κατασκευής στίβου με ταρτάν που ο σύλλογός μας και όλος ο στιβικός κόσμος της πόλης μας εδώ και χρόνια περιμένει…

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr