Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου: Ενδεκαμελής η αποστολή της Πνοής

Την Κυριακή 6/2/2022, το αγωνιστικό τμήμα της Πνοής Κ12 & Κ14 έλαβε μέρος στο - υψηλών απαιτήσεων - Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που διεξήχθη στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

Η αποστολή μας στο αγώνισμα των 1000μ. εκπροσώπησε την πόλη μας με ήθος και μαχητικότητα. Σπουδαία εμφάνιση από την αθλήτριά μας Βερονίκη Παπουτσοπούλου που τερμάτισε 5η στη γενική κατάταξη των 23 αθλητριών της κατηγορίας της. Καταπληκτική εμφάνιση και από τον μικρό μας αθλητή Νικόλα Μακρή που κατέκτησε την 6η θέση στην αναμέτρηση με τους 27 συναθλητές του. Το ‘’βάπτισμα του πυρός’’ πήραν ο Βασίλης Κτιστόπουλος, ο Σεραφείμ Νικολάου, η Κατερίνα Τσιλιγιάννη και η Βάσια Μακρή που πάλεψαν μέχρι τέλους στον πρώτο τους αγώνα. Καλή αρχή παιδιά! Η έφηβη αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου - παρότι σπρίντερ - πλασαρίστηκε στη 18η θέση σε σύνολο 48 αθλητριών. Ο Σωτήρης Τρίτσης – μικρότερος στην κατηγορία του - τερμάτισε 13ος στους 25 αντιπάλους του. Ο Διονύσης Αντζουλάτος, ο Διονύσης Νικολάου και η Δήμητρα Καραπάνου βελτίωσαν τον ατομικό τους χρόνο.

Πολλά συγχαρητήρια στους φίλους γονείς για την ενθαρρυντική και συνάμα διακριτική τους παρουσία.

Η σημαντικότερη σκέψη που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι ότι εμείς, ως προπονητές νέων δρομέων, έχουμε τη σημαντική ευθύνη να αναπτύξουμε μελλοντικούς υγιείς, δυνατούς και επιτυχείς ενήλικες, όχι απαραίτητα τον αυριανό πρωταθλητή. Γι’ αυτό η δική μας ευθύνη είναι, μέσα από τη σωστή διαχείριση σε αυτές τις ηλικίες, με υπομονή, συνέπεια και σεβασμό «να περάσουμε μέσα τους» την αγάπη για το τρέξιμο που θα τους ακολουθεί σε ολόκληρη τη ζωή τους.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr