Δυναμική η παρουσία της Πνοής στη 2η Ημερίδα αγωνισμάτων του Σέγας

Η δεκαπενταμελής αποστολή της Πνοής επέστρεψε με επιτυχίες και θετικές εικόνες από τη 2η Ημερίδα αγωνισμάτων κλειστού στίβου που διοργανώθηκε στην Πάτρα το Σάββατο 12/2/2022.

Οι αθλητές-τριές μας προπονούνται και απολαμβάνουν τους καρπούς των προσπαθειών τους.

Την καλύτερή της επίδοση σημείωσε η έφηβη αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου που κατέκτησε την 4η θέση στα 60μ. Κ14 στη γενική κατάταξη των 34 συναθλητριών της!

Σαράντα αθλήτριες αγωνίστηκαν στα 50μ Κ12 και ξεχώρισαν οι αθλήτριές μας Βάσια Μακρή που τερμάτισε 7η και η Βερονίκη Παπουτσοπούλου στην 9η θέση!

Καταπληκτική η παρουσία του αθλητή μας Σωτήρη Τρίτση στα 60μ Κ14 που τερμάτισε 6ος στους 31 αντιπάλους του!

Ο μικρός μας αθλητής Νικόλας Μακρής με ένα εξαιρετικό άλμα κέρδισε την 3η θέση στο μήκος Κ12!

Η σπρίντερ αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου δεν αγωνίστηκε στην κούρσα των 60μ. με εμπόδια λόγω ενός μικρού μυϊκού πόνου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι αθλητές μας Αντζουλάτος Διονύσιος, Νικολάου Διονύσιος και οι αθλήτριές μας Δαουτίδη Μαρία, Μπαλή Ευδοκία, Αντζουλάτου Ευαγγελία, Νικολοπούλου Τζένη, Καραπάνου Δήμητρα, Τσιλιγιάννη Κατερίνα και Βεζύρη Αντζελίνα για την προσπάθειά τους, το πάθος και το πείσμα τους να ξεπεράσουν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι, η προσπάθεια για αριστεία, η επιμονή, η αλληλεγγύη, η προσωπική υπέρβαση, ο αυτοσεβασμός, η ευγενής άμιλλα, η συνεργασία, η ομαδικότητα και πάνω απ' όλα το ήθος, διδάσκονται μέσα από τον αθλητισμό.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr