Ακόμα ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον Στίβο του Χαρίλαου Τρικούπη (pics)

Συμμετοχή σε Ημερίδα Κλειστού Στίβου 13/02/2022 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και, συμμετοχες στην Β΄προπονητική Ημερίδα Κλειστού 12/02/2022 στην Πάτρα.

Κυριακή 13/02 διεξήχθη από τον ΣΕΓΑΣ στο ΣΕΦ, ημερίδα κλειστού Στίβου Ανδρών και Γυναικών, όπου και συμμετείχαν όλα τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού .

Η αθλήτρια του Συλλόγου μας ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ συμμετείχε στους αγώνες αυτούς , τρέχοντας στα 60 Μ. Γυναικών. Τερμάτισε πέμπτη στην σειρά της , με επίδοση 8,00 sec.  Επίδοση αρκετά ικανοποιητική για την εποχή , βελτιώνοντας παράλληλα και την φετινή της επίδοση. Στο αγώνισμα αυτό συμμετείχε και η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Επόμενοι Αγώνες για την   Αντριάνα   Λυκούδη θα είναι ,καλώς εχόντων των πραγμάτων , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού   Στίβου στο ΣΕΦ, 26 και 27/02.

Επίσης το Σαββάτο 12/02 διεξήχθη στην Πάτρα από τον ΣΕΓΑΣ Βορ.. Πελοποννήσου , προπονητική ημερίδα κλειστού Στίβου στις κατηγορίες Κ18, Κ16, Κ14 και Κ12(ΜΙΝΙ) . Κύριος στόχος από τον ΣΕΓΑΣ ,ιδίως για τις μικρές κατηγορίες Κ14 και Κ12 ,είναι η απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών από τους συμμετέχοντες αθλητές –τριες.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης συμμετείχε και σε αυτή την προπονητική ημερίδα με τρείς αθλητές –τριες.

Η Βελτσίστα Βασιλική , αγωνίστηκε στα 60 Μ, κατηγ. Κ 14 (2009- 2010). Αν και πρωτάρα σε αγώνες κατετάγη συνολικά   Τρίτη , ανάμεσα σε τριάντα πέντε συμμετέχουσες με τον πολύ καλό χρόνο 8,80 sec. που είναι και το πιο θετικό.

Ο Γεωργιάδης Κώστας, αγωνίστηκε στο Άλμα σε Μήκος στην Κ 14 (2009-2010 ). Κατετάγη Δεύτερος με επίδοση 3,64 m. κάνοντας ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα μετά από ένα χρόνο αποχής.

Η Καπνιση Μαριτίνα δεν κατάφερε να αγωνιστεί τελικά , λόγο προβλήματος υγείας. Δυστυχώς υγειονομικοί κυρίως λόγοι  περιόρισαν την παραπάνω αριθμητική συμμετοχή μας στους αγώνες αυτούς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Στίβου μας για την προσπάθεια τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε αυτή την δύσκολη -λόγω πανδημίας - χρονιά.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr