Συγκομιδή 19 μεταλλίων για το στίβο ΠΝΟΗ

Με χαμόγελα ικανοποίησης και 19 συνολικά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή της Πνοής από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Τετράθλου Κ14 (Σέγας) που διεξήχθη στο ΔΑΚ Αγρινίου το Σάββατο 2/4/2022 με τη συμμετοχή αθλητικών σωματείων στίβου του Νομού μας.

Η αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 3.88 και χρυσό στη γενική βαθμολογία (60μ εμπόδια και μήκος)!

Η αθλήτριά μας Γεωργία Καραπάνου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος με άλμα στα 3.72 και ασημένιο στη γενική βαθμολογία (60μ εμπόδια και μήκος)!

Ο αθλητής μας Σωτήρης Τρίτσης κέρδισε την 1η θέση στο άλμα εις μήκος, τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία και την 3η θέση στα 60μ εμπόδια!

Στην κατηγορία Κ12 οι αθλητές μας Γιάννης Ξεσφίγγης, Νικόλας Μακρής και Βασίλης Κτιστόπουλος κέρδισαν από δύο μετάλλια έκαστος στα 50μ. και στα 600μ. όπως και οι αθλήτριές μας

Βερονίκη Παπουτσοπούλου, Δήμητρα Καραπάνου και Βάσια Μακρή!

Συνεχίζουμε... να προσφέρουμε μία υγιή διέξοδο στα παιδιά μας μέσα από το συναρπαστικό κόσμο του κλασικού αθλητισμού! Μέσω του αθλητισμού, συντελείται μια υγιής μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία και από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή.

Και υγιές παιδί είναι και πιθανότατα υγιής ενήλικας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr