ΠΝΟΗ: Ποδηλατάδα στην Τουρλίδα

Την Κυριακή στις 10 Απριλίου 2022 η ΠΝΟΗ διοργάνωσε για τα μέλη της, γονείς και παιδιά, ποδηλατοβόλτα στην Τουρλίδα.

Ενδυναμώσαμε όλες τις μυϊκές ομάδες των μυών του σώματός μας διαγράφοντας 10.000μ. Απολαύσαμε το μαγευτικό σκηνικό της λιμνοθάλασσάς μας … ένας φυσικός καμβάς που ταξιδεύει το νου και γαληνεύει το πνεύμα. Επισκεφθήκαμε το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα Θεματικό Μουσείο Άλατος όπου μας υποδέχτηκαν ο ιδρυτής του Κος Νίκος Κορδόσης και η δ/ντριά του Κα Δέσποινα Κανελλή που ήταν και η ξεναγός της μίας ομάδας μας!

Από καρδιάς, τους ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή και την ξενάγηση και τους συγχαίρουμε για το έργο τους και την έμπρακτη αγάπη τους στον τόπο μας! Είναι πραγματικά συγκινητικό να γνωρίζει κανείς ανθρώπους με αξίες, όραμα και διάθεση για προσφορά!

Ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες που συμμετείχαν σε αυτή τη δράση γιατί η παρέα ομορφαίνει τη διαδρομή και γιατί « ο κόσμος, μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει ».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr