Η ΠΝΟΗ στον 5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ & στον 74ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ

         

   "…και τες ατάραχες πνοές τες πολυαγαπημένες…"

Το Σάββατο του Λαζάρου 16/4/2022, οι ακαδημίες Στίβου ΠΝΟΗ συμμετείχαν στον αγώνα τιμής και μνήμης προς τους Ελευθέρους Πολιορκημένους Εξοδούχους του Μεσολογγίου. Ο 5ος Παιδικός Δρόμος Θυσίας χάρισε στα παιδιά μας μοναδικές στιγμές χαράς, ενέργειας, άσκησης και ομαδικού πνεύματος! Τα παιδιά μας έτρεξαν με πάθος και αυτοπεποίθηση διανύοντας την απόσταση των 1000μ. με αφετηρία την Πύλη της Εξόδου και τερματισμό τον Κήπο των Ηρώων.

Την αψίδα του θριάμβου πέρασε και ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής (Β΄Γυμνασίου) που έλαβε μέρος στον 74ο Δρόμο Θυσίας απόστασης 9.000μ., τερματίζοντας στην 30η θέση σε σύνολο 281 αθλητών-τριών με χρόνο 40.32! Ήταν η δεύτερη συμμετοχή του σε αυτόν τον αγώνα. Στον 73ο Δρόμο Θυσίας, προ πανδημίας, στην Ε΄Δημοτικού είχε τρέξει για πρώτη φορά. Αυτή η προπονητική εξέλιξη του αθλητή από παιδί σε έφηβο μάς προκαλεί συγκίνηση και περηφάνια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για τη συμμετοχή τους!

Και του χρόνου ξανά μαζί στη γραμμή εκκίνησης!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr