Η ΠΝΟΗ αγωνίστηκε στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16

Την Κυριακή των Βαΐων 17/4/2022, ο στίβος ΠΝΟΗ Μεσολογγίου συμμετείχε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 που διεξήχθη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας που αναγνωρίζεται ως στάδιο-κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Αρκετά υψηλό το επίπεδο ανταγωνισμού με 30 παρόντα αθλητικά σωματεία στίβου και τους αθλητές-τριές τους να δίνουν μάχη. Η αποστολή μας κατάφερε να πιάσει το όριο βαθμολόγησης σε τρία αγωνίσματα (150μ, 80μ, 4χ80μ)! Η σπρίντερ αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου στην κούρσα των 150μ τερμάτισε πρώτη στη σειρά της και με άνεση έπιασε το όριο βαθμολόγησης (22.64) με χρόνο 21.77.

Η αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου παρότι διαγωνιζόμενη σε μεγαλύτερη κατηγορία ηλικιακά έτρεξε στην κούρσα των 80μ και έπιασε το όριο βαθμολόγησης (12.04) - που ήταν και ο στόχος της - με χρόνο 11.93. Στην ίδια κούρσα συμμετείχαν για πρώτη φορά και δύο νέες αθλήτριες, η Ευδοκία Μπαλή και η Τζένη Νικολοπούλου που βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις και αποκόμισαν πολύτιμες εικόνες για την περαιτέρω εξέλιξή τους. Η 4άδα των κοριτσιών μας έλαβε μέρος στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4χ80μ. με χρόνο 46.91 πιάνοντας έτσι το όριο βαθμολογίας (48.34). Για πρώτη φορά είχαμε μια συμμετοχή στον γυναικείο ακοντισμό με την αθλήτριά μας Αφροδίτη Τζάνη.

Συγχαίρουμε τις έφηβες αθλήτριές μας για τις επιδόσεις τους γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθουν ταυτόχρονα στα σχολικά και στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Οι λέξεις «αθλητής» και «αθλητισμός», προέρχονται από τη λέξη «άθλος» που σημαίνει κατόρθωμα. Κατόρθωμα είναι να κάνω κάτι περισσότερο απ’ αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Άξιες λοιπόν!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr