Χ.Τρικούπης: Συμμετοχή στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18

Το Σάββατο 07/05/2022, διεξήχθει από τον ΣΕΓΑΣ στην Πάτρα (Παμπελοποννησιακό Στάδιο) το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ18με συμμετοχή τριάντα Σωματείων από Πελοπόννησο, Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Αιτωλ/νία.

Αποτελεί την δεύτερη Διασυλλογική ιεραρχικά διοργάνωση που γίνεται στην Πάτρα, όσον αφορά την δυσκολία και τον ανταγωνισμό, λόγω του υψηλού επιπέδου, αλλά και του μεγάλου ηλικιακά εύρους αθλητών- τριών(2005-2006) αλλά και μικρότερων(2007-2008) της κατηγορίας αυτής.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη κατάφερε και συμμετείχε σε αυτή τη δύσκολη διοργάνωση με τρείς(3) αθλητές- τριες. Προβλήματα τραυματισμών αλλά και σχολικών καθηκόντων έκαναν μέχρι την τελευταία στιγμή αμφίβολη την συμμετοχή μας.

Οι τρείς αθλητές- τριες μας αγωνίστηκαν όπως έπρεπε,(δυνατά και με πάθος), πλασαρίστηκαν σε ικανοποιητικές θέσεις και βελτίωσαν τα εφετινά τους ρεκόρ.

Αναλυτικά:

  • ΜΠΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2006): κατετάγη τέταρτος (4ος) στον Ακοντισμό Ανδρών Κ18.
  • ΡΕΒΕΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: τρίτος στην σειρά του στα 200μ. με χρόνο 26,90sec και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.
  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (2008): η πιο μικρή ηλικιακά, έτρεξε πρώτη φορά στην μεγάλη κατηγορία κάνοντας 200μ. και κατετάγη τέταρτη (4η)στην σειρά της με χρόνο 31,80sec.

Συγχαρητήρια στους αθλητές – τριες μας, κυρίως για την συμμετοχή τους, αλλά και την αγωνιστική τους διάθεση και θέληση.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου προσπαθεί πάντα για την πρόοδο και άνοδο του αθλητισμού στην πόλη μας, Ομως αν δεν βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, πολύ δύσκολα ο Στίβος στην πόλη μας θα γίνει πιο μαζικός, πιο ποιοτικός και πιο ανταγωνιστικός σε Διασυλλογικό αλλά και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr