Η ΠΝΟΗ στα Αιγιάλλεια 2022

 

Με υπέροχες εικόνες και εντυπώσεις επιστρέψαμε από τα Αιγιάλλεια που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 28/5/2022 στο κατάμεστο στάδιο του Αιγίου. Μια μοναδική ατμόσφαιρα, μια μοναδική εμπειρία για όλους μας όπου νιώσαμε το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και το υψηλό επίπεδο συναγωνισμού με συμμετοχές αθλητών-τριών απ’ όλη την Ελλάδα που ξεπέρασαν τις εξακόσιες. Στο στίβο κάθε αγώνισμα έχει τη μαγεία του, ο αθλητής θέτει τα όρια στον εαυτό του και προσπαθεί να τα ξεπεράσει, το αίσθημα για κάθε φορά που το καταφέρνει, είναι απερίγραπτο!

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στη σπρίντερ αθλήτριά μας Άννα Αντωνοπούλου (Κ16) που έσπασε το ατομικό της ρεκόρ στα 150μ. - με χρόνο 21.42.

Πολλά συγχαρητήρια στη δρομέα αντοχής Μαρία Δαουτίδη που βελτίωσε την ατομική της επίδοση στην κούρσα των 1200μ. κατά 28 δευτ. με τελικό χρόνο 4.36.

Για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να πιστέψουν στον εαυτό και τις δυνάμεις τους χρειάζεται να έχουν τη δυνατότητα να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους. Και ο στίβος ενδείκνυται γι’ αυτό: λαμβάνει χώρα σε ένα πραγματικό και όχι εικονικό πεδίο, ο έφηβος προσβλέπει σε ένα μετρήσιμο αποτέλεσμα (ατομική επίδοση) το οποίο εύκολα μπορεί να αντιληφθεί και να βελτιώσει την επόμενη φορά μέσα από την ανατροφοδότηση που παίρνει από το ίδιο του το σώμα.

Κι αν ο στόχος δεν επιτευχθεί «υπάρχει πάντα ο επόμενος αγώνας»!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr