Κύπελλα και θέσεις στο βάθρο για την ''Πνοή'' στον 4ο ΑΧΕΛΩΟ RUN

 

Με εξαιρετική οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος ΑΧΕΛΩΟΣ RUN που διοργανώθηκε στο Νεοχώρι την Κυριακή 29/5/2022.

Η ΠΝΟΗ όπως κάθε χρόνο ήταν εκεί και συμμετείχε στους αγώνες των 1000μ, 5000μ και 6000μ.

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε όλοι μας με τη συμμετοχή μας αγώνες μαζικού αθλητισμού που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας όχι μόνο γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής που δίνει χρόνια στη ζωή μας και ζωή στα χρόνια μας αλλά και γιατί αγώνες τέτοιου είδους τονώνουν την τοπική οικονομία και προβάλλουν τον τόπο μας ως ελκυστικό προορισμό για αθλητικό τουρισμό.

Πολλές ήταν οι διακρίσεις και οι θέσεις στο βάθρο για την Πνοή! Στα 1000μ. κοριτσιών Γυμνασίου η αθλήτριά μας Κάτια Διαμαντοπούλου κέρδισε την 1η θέση στο βάθρο, η Τζένη Νικολοπούλου τη 2η θέση και η Ευδοκία Μπαλή την 3η θέση! Στα 5.000μ η έφηβη αθλήτριά μας Μαρία Δαουτίδη τερμάτισε 2η στην κατηγορία της με χρόνο 25.24. Άξιος και ο έφηβος αθλητής μας Γιάννης Τζαμανής στα 5χλμ που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας με χρόνο 19.40 και τερμάτισε 14ος στους 209 συμμετέχοντες αθλητές-τριες. Στα 1000μ. αγοριών Δημοτικού ξεχώρισε ο αθλητής μας Γιάννης Ξεσφίγγης που κατέκτησε τη 2η θέση στο βάθρο! Στα 1000μ. κοριτσιών Δημοτικού, η Βερονίκη Παπουτσοπούλου κέρδισε την πρωτιά, η Γωγώ Καραπάνου τη 2η θέση και η Δήμητρα Καραπάνου την 3η θέση!

Συγχαίρουμε όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου μας, μικρούς και μεγάλους, για τη συμμετοχή τους γιατί, «το τρέξιμο είναι το απόλυτα δημοκρατικό άθλημα. Όλοι στον ίδιο αγώνα. Ο διαχωρισμός υπάρχει μόνο σε αυτούς που το επιλέγουν και σε αυτούς που δεν το τολμούν».

Μπράβο παιδιά!

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr