Διακρίσεις για το Τμήμα Στίβου του Χ.Τρικούπη την Κυριακή 22/5

 

 ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ-ΜΕΓΑΡΑ 22/05/2022

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΙΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ-ΛΕΥΚΑΔΑ 22/05/2022

Την Κυριακή 22/02 διεξήχθησαν στα Μέγαρα (Στάδιο Ολυμπιονικών) αγώνες Στίβου υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ με την ονομασία «ΟΡΣΙΠΕΙΑ2022». Οι αγώνες αυτοί γίνονται κάθε χρόνο, αποτελούν πλέον αθλητικό θεσμό και συμμετέχουν αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα.

Η ΛΥΚΟΥΔΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (2003) , συμμετέχοντας στον τελικό των 200μ. στην κατηγορία Κ20 (εως και 20ετών), κατέλαβε την Πρώτη (1η ) θέση με επίδοση 26 sec. Δυστυχώς ο πολύ κόντρα άνεμος(-2,5μ.) εμπόδισε στο να γίνει μια καλύτερη επίδοση.

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας για την συμμετοχή της αλλά και για την μεγάλη της νίκη, απέναντι σε δυνατές αντιπάλους. Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια.

Επίσης την Κυριακή 22/05 στην Λευκάδα (Δημοτικό Στάδιο) διεξήχθησαν αγώνες Στίβου, υπό τον ΣΕΓΑΣ, με την επωνυμία «10 ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ». Οι αγώνες αυτοί γίνονται κάθε χρόνο στα πλαίσια του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα. Είναι αγώνες με πολύ μεγάλη συμμετοχή, πολλών κατηγοριών και με πού ανταγωνισμό.

   Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε και στους παραπάνω αγώνες με τρείς (3) αθλήτριες στις κατηγορίες Κ16 και Κ14.

   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

  • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ(2008): Αγωνίστηκε(πρώτη φορά φέτος) στα 80μ. στην κατηγορία Κ16. Κατετάγη δεύτερη (2η ) στην σειρά της με χρόνο11.80sec. Αγωνίστηκε δυνατά και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Εδώ συμμετείχαν τριανταπέντε αθλήτριες.
  • ΚΑΠΝΙΣΗ ΜΑΡΙΤΙΝΑ (2009): Αγωνίστηκε στην κατηγορία Κ14 στο ΒΟΡΤΕΞ( ακόντιο μικρών ηλικιών). Κατετάγη Τέταρτη (4η) με 27 μ. συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία στις ρίψεις.
  • ΜΠΛΑΧΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (2009): Αγωνίστηκε στα 60μ. στην κατηγορία Κ14 .Κατετάγη Δέκατη (10η ) συνολικά, με τον πολύ καλό χρόνο 8,85sec. Βελτίωσε πολύ το ατομικό της ρεκόρ και αποτελεί ελπίδα στις ταχύτητες στην Πόλη μας. Να τονίσουμε ότι στο αγώνισμα αυτό συμμετείχαν πενήντα (50) αξιόλογες αθλήτριες.

Πολλά συγχαρητήρια, λοιπόν και στις νέες αθλήτριές μας, οι οποίες αγώνα-αγώνα αποκτούν εμπειρίες, βελτιώνονται και προπάντων συνεχίζουν . Συνεχίζουν παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην προπόνησή τους. Ευχόμαστε και εδώ υγεία και καλή συνέχεια.

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr