Η ΠΝΟΗ στους 1ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου

 

Με μεγάλη χαρά η Ακαδημία Στίβου Πνοή αποδέχτηκε την πρόσκληση συμμετοχής - από το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Αγρινίου - στους 1ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου «Run & Smile», Τρέχω και χαμογελώ για καλό σκοπό που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 4/6/2022 στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στα παιδιά με καρκίνο και στο σωματείο γονέων με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» και σκοπό είχαν την ανάδειξη των ιδεωδών του κλασικού αθλητισμού και την κοινωνική ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη. Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με λουλούδια, μπαλόνια και μουσική είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την αθλητική πρόοδο όλων των παιδιών μας σε δρόμους ταχύτητας και αντοχής.

Συγχαίρουμε τους αθλητές-τριές μας για την όμορφη παρουσία τους στην παρέλαση και το αθλητικό τους ήθος καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους γονείς για την παρουσία τους και το ζεστό τους χειροκρότημα που έδωσε ‘’φτερά’’ στα πόδια των παιδιών μας!

Πολλά τα συγχαρητήριά μας και στους άξιους προπονητές του ΓΑΣ Αγρινίου, στους εθελοντές και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης.

Συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε εμπειρίες ζωής γιατί, ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο «σχολείο» , το οποίο δε σε προετοιμάζει μόνο για τους αγώνες, αλλά και για την ίδια τη ζωή.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr