Ένα ακόμα βάθρο για την Μεσολογγίτισσα Ανδριάνα Λυκούδη!

 

 ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Μετάλλιο για την Ανδριάνα Λυκουδη στα «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» 2022

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 στο ΔΑΚ Αιγίου διεξήχθησαν – σε συνεργασία ΣΕΓΑΣ – Δήμου και του σωματείου «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» αγώνες Στίβου όλων των κατηγοριών , με τον τίτλο «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ 2022». Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή , καθώς 600 αθλητές- τριες από 85 σωματεία της χώρας έδωσαν το παρόν ανεβάζοντας τον ανταγωνισμό και τις επιδόσεις σε υψηλό επίπεδο.

Ο Στίβος του Χαρίλαου Τρικούπη συμμετείχε και στους αγώνες αυτούς , με την σπρίντερ Ανδριάνα Λυκούδη(2003).

Αγωνίστηκε στον τελικό των   100 Μ Γυναικών και κατέλαβε την Δεύτερη (2η ) θέση με επίδοση 12.43 sec.!!

Έτσι μετά την επιτυχία της στα Μέγαρα ( Πρώτη θέση στα 200 Μ. Γυναικών- Ορσιπεια 22/05) η Αντριάνα τα κατάφερε και πάλι. Ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών επιτυγχάνοντας και μια πολύ καλή επίδοση, στα 100 μ. αυτή τη φορά.

Πολλά συγχαρητήρια στην Ανδριάνα και για την επιτυχία της αυτή , που κάνει γνωστό το Στίβο της Πόλης μας και που αποτελεί συνέχεια της αξιοθαύμαστης πορεία της τα πέντε (5) τελευταία χρόνια. Ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στον επόμενο αγώνα της που θα είναι στον Πύργο 11/06/2022 (ΒΙΛΑΕΤΕΙΑ).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr